Când va fi dată sentința lui Gheorghe Dincă?

0

Gheorghe Dincă a fost adus la tribunal pentru o nouă judecată, în procesul în care este acuzat de răpirea, violarea și uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. La eveniment au fost prezente și familiile celor două fete, care au intrat într-un conflict între ele.

Potrivit celor prezenți în sala de judecată, mama Alexandrei a izbucnit în lacrimi după o discuție în contradictoriu cu avocata familiei Melencu.

Eu vă spun sincer: marele inspector de zonă, marele detectiv de acolo nu știe nimic, de asemenea, asta e, și am verificat în dosar, am găsit o planșă din care rezulta că în luna august a fost format de pe numărul mamei Alexandrei, numărul Alexandrei. Pe listing, apare că Alexandra nu a fost apelată de mama ei niciodată, după dispariție.

Și atunci, în fața instanței, am solicitat să mi se facă o adresă, să mi se dea originalele de la operatorii de telefonie mobilă și judecătoarea a zis că această cerere o poate face numai mama Alexandrei, prin apărătorul său, lucru pe care mama Alexandrei a refuzat categoric. Și am spus dacă nu îți soliciți probe să îți cauți fata, înseamnă că știi unde e.

Bineînețeles că a fost o revoltă, nu au vrut, să nu mă intereseze pe mine unde este fata ei, lucru care mie îmi pune semne de întrebare, judecătoarea a început să vorbească de alte numere de telefon, în loc să pomenească de numărul acela celebru 526 de pe care a sunat, cică, Alexandra, dânsa spunea că este 235, telefonul lui Dincă.

I-am spus, doamnă, nici măcar nu știți numerele de telefon care au fost folosite, eu le-am verificat de fiecare dată, era total aeriană judecătoarea, nu știu ce este cu ea, înseamnă că a primit niște ordine și dânsa și celelalte părți. Nu știu, în momentul în care îți dispare copilul, faci pe dracu în patru să ți-l cauți. Părinții ăștia, bunicii Luizei aleargă disperați să își găsească fata. Mama Alexandrei refuză să ceară probe, a declarat Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu.

Apărătorul familiei Măceșanu, Aurel Moldovan, a afirmat că atitudinea avocatei Carmen Obârșanu a fost unul urât și a făcut ca mama Alexandrei să izbucnească în plâns.

După audierea martorilor, încă o dată, doamna Obârșanu, avocata familiei Melencu s-a autodepășit printr-un comportament nedemn de a fi avocat, nerespectând deontologia profesională, a solicitat o probă în numele nostru, ca și cum eu nu eram în acea sală de judecată, să se depună de către DIICOT listingul, în original, de la DIICOT în sala de judecată cum că ar fi șters un mesaj pe care mama Alexandrei l-ar fi dat Alexandrei sau un apel telefonic.

În cazul în care doamna Măceșanu nu este de acord, însemnă că ea știe unde este fata. Am reacționat imediat: am solicitat instanței să o amendeze, pentru că este un comportament neadecvat și nu face decât să pună presiune în continuare pe mama Alexandrei care este deja și destul traumatizată de lipsa fetei, a spus avocatul familiei Măceșanu.

Procesul a avut loc la Tribunalul Olt și au fost aduși pentru audieri Remus Rădoi, bărbatul la care ar fi apelat polițiștii, în 2019, pentru căutarea Alexandrei Măceșanu, fostul iubit al Luizei Melencu.

Nu se știe, la această dată, cât mai durează procesul lui Gheorghe Dincă și când va fi luată o decizie definitivă.

Foto: playtech.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri