Deși, toată lumea se aștepta ca în această săptămână să apară noi concurenți, producătorii show-lui Survivor au decis să amâne acest moment. Există mai multe zvonuri care circulă pe rețelele de socializare, însă unele sunt false.

Sunt șanse mari ca unul printre noii concurenți sa fie Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu. Acesta este și el luptător la fel ca tatăl lui. Potrivit zvonurilor, în Republica Dominicană ar putea ajunge încă un concurent, o fată, în echipa Războinicilor, pe nume Anca, iar în tabăra Faimoșilor ar urma să apară Dinu Maxer și Anna Lesko sau Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă e în „cărțile” echipei de producție de la Survivor România 2023! Cântăreața se află pe lista potențialilor viitori concurenți pentru a participa în show-ul care se desfășoară în Republica Dominicană Totuși, există un motiv pentru care Nicoleta ezită să plece în junglă! Problemele cu vederea pe care le-a avut Nicoleta Nucă o fac să se gândească serios la participarea în show-ul Survivor România 2023, potrivit surselor CANCAN.RO.

Încă un războinic a plecat acasă

Publicul a decis, iar cel care părăsește competiția este Andrei Neagu, din tabăra Războinicilor.

Daniel Pavel: „Tu din acest consiliu pleci direct acasă! Neagu, se încheie aici pentru tine Survivor România!”.

Fiecare războinic e plătit între 1.000 – 1.500 euro pentru fiecare săptămâna petrecută în junglă dominicană. Așadar, Andrei Neagu a plecat acasă cu o sumă între 5.000 – 7.500 euro pentru cele 5 săptămâni petrecute în show-ul Survivor România 2023.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.