O nouă săptămână de Survivor vine cu noi provocări și concurenți. Se vor juca două jocuri de imunitate, iar întrecerile vor fi tot mai dificile. Daniel Pavel a anunțat că actualul sezon va fi o nebunie totală și va rezista doar unul…Supraviețuitorul.

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost câștigat de Războinici. Drept urmare, echipa Faimoșilor a trebuit să își nominalizeze concurenți pentru a pleca acasă. În urma votului echipei, Remus și Bianca Patrichi au fost propuși pentru a pleca din Republica Dominicană. Totodată, purtătorii de imunitate personală au decis ca și Carmen Grebenișan și Kamara să ajungă la mâna publicului.

Potrivit lui Daniel Pavel, după Jocul de Imunitate, urmat de cel de imunitate personală, tabăra învinsă va reveni în consiliu, va nominaliza colegii spre eliminare la fel ca pana acum, însă diferența este că liniile de vot nu vor mai fi deschise la acest prim consiliu, ci în al doilea consiliu de nominalizare.

Acest consiliu de nominalizare va urma unui nou joc de imunitate, iar aici se despart două posibilități. Dacă același trib pierde jocul de imunitate, venim în consiliu cu cele trei nume rezultate din consiliul anterior si cu doi purtători de colan, care atenție, sunt imuni. Dar nu vor mai face nominalizări. Iar tribul, dacă este același trib care a pierdut și prima imunitate, face o nouă nominalizare, colectivă, astfel avem patru nume la nominalizare.

Trupa Războinicilor a pierdut cel de-al doilea joc de imunitate și astfel au fost propuși pentru a pleca acasă Codruța Began, Andrei Neagu și Alexandra Ciomag. Cele mai mari șanse să părăsească competiția le au Codruța Began și Andrei Neagu.

Foto: societatea.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.