Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost născută pe data de 13 noiembrie 1975, în orașul București, România, iar în prezent este senator independent. Doamna a câștigat o notorietate negativă și antipatia opiniei publice în anul 2020, după ce a publicat pe rețelele sociale mai multe mesaje împotriva măsurilor de restricție luate de către autorități pentru combaterea virusului Covid-19.

Avocata Diana Iovanovici Șoșoacă au ocupat până de curând funcția de președintă a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat, însă a pierdut funcția după ce a fost dată afară din partidul AUR pe data de 10 februarie 2021. În aceeași zi, Ninel Peia, președintele Partidului Neamul Românesc a specificat că doamna Șoșoacă ar fi fost aleasă pe listele AUR, pe baza unui protocol semnat între cele două partide pe 20 octombrie 2020, valabil până pe 7 ianuarie 2021.

Viața de familie a Dianei Șoșoacă

Din generațiile trecute doamna Șoșoacă duce în spate o poveste interesantă. Aceasta poartă sânge macedonean. Originile sale îi sunt scrise în actele oficiale din Skopie, Macedonia, acolo unde s-au născut bunicii săi din partea tatălui. Ivanovici este numele ei de fată. Bunicii paterni împreună cu toată familia ei au fugit în România, din cauza condițiilor grele de la acea vreme. Bunicul ei a luptat în al Doilea Război Mondial, fiind un om care și-a iubit țara enorm de mult. Are și o mătușă care a fost închisă pentru că a luptat împotriva regimului comunist. Și din parte mamei, avocata vine cu un bagaj interesant. Mama dumneaiei Alice Florescu Bleotu, este un reputat medic ginecolog, care a militat întotdeauna pentru ţară şi popor.

diana sosoaca parlament

A fost căsătorită de trei ori și declară că este „o soție destul de insuportabilă!”

Acum doamna senatoare Diana Iovanovici îi poartă numele celui de-al treilea soț, Dumitru – Silvestru Șoșoacă, care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management în cadrul unei firme. Chiar dacă spune că este o soție fericită, conflictele din căminul ei pornesc, în general, de la pornirile de multe ori exagerate ale senatoarei.

Ne-am căsătorit în patru luni și ceva. Ne-am întâlnit într-o întâlnire la un ziarist, aveam un debate pe idei legislative și a fost atacat mișelește și  i-am luat apărarea. El mi-a luat mie apărarea si-așa ne-am cunoscut. La început doar am stat să discutăm chestiuni filosofice, de istorie și ușor-ușor, uite așa a fost, a povestit Diana Șoșoacă, potrivit România TV.

Cred că am fost cerut. Când mă cert cu nevasta mea mă gândesc că exista unul care o duce mai rău ca mine, a adăugat soțul avocatei, Dumitru – Silvestru Șoșoacă, potrivit sursei citate mai sus.

Diana Șoșoacă are doi copii: Andrei – Bogdan, 14 ani, și Marie – Thais, 3 ani si 6 luni.

Diana Șoșoacă a stat în Canada

Puternica și bine cunoscuta doamna senatoare Șoșoacă a fost pe punctul să se angajeze la Ministerul Justiției din Canada. Însă dorul de țara natală a fost mai puternic decât dorința de afirmare într-o altă lume, motiv pentru care ea a făcut cale întoarsă către patria mamă. A stat în Canada o lună şi jumătate, având posibilitatea, după cum a susținut, să se angajeze la Ministerul Justiţiei de acolo, dar dorul de casă a împiedicat-o.

Foto: gds.ro și g4media.ro

 

Comentarii Facebook

2 COMENTARII

  1. Cind scrieti un articol mai si informativa,Sa intri la Ministerul justitiei in Canada in primul rind trebuie sa ai cetățenie Canadiana,sa faci dovada ca ai lucrat undeva in Canada ,Si pe urma urmează concursul,concursul nu se da dupa cit de tare poti sa urli .Asa ca nu mai promovați minciuna .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.