Diana Șoșoacă: Se pune la cale infectarea mea cu Covid-19

2

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a mărturisit că este posibil să fi fost otrăvită. Aceasta a spus că a apelat la doctori care i-au recomandat să se trateze acasă. Potrivit acesteia totul ar fi pornit când a primit un buchet de flori. Ea le-a mirosit și ar fi început să se simtă rău.

Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt multe persoane ”non grata” din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav… Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire.

Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic ca atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele, a declarat Diana Șoșoacă, relatează Antena 3.
Diana Șoșoacă este convinsă că se încearcă infectarea ei cu noul coronavirus, însă ea este foarte precauta.

Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de niște călugărițe, arăta și mirosea ceva ce nu-ți poți închipui, și una dintre ele mi-a spus ca să nu cred că sunt otrăvită, o să mănânce ea un pic din pâine. Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că îmi vor binele, dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte.

Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-CoV-2, a adăugat senatoarea potrivit sursei citate mai sus.

Comentarii Facebook
2 Comentarii
  1. Антон says

    Draga Diana totul e posibil sa înrăutățit treburile politice.

  2. […] Avocata Diana Iovanovici Șoșoacă au ocupat până de curând funcția de președintă a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat, însă a pierdut funcția după ce a fost dată afară din partidul AUR pe data de 10 februarie 2021. În aceeași zi, Ninel Peia, președintele Partidului Neamul Românesc a specificat că doamna Șoșoacă ar fi fost aleasă pe listele AUR, pe baza unui protocol semnat între cele două partide pe 20 octombrie 2020, valabil până pe 7 ianuarie 2021. […]

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri