Cătălin Botezatu, figura emblematică a modei românești și internaționale, rămâne o prezență notabilă în lumina publică, însă absența sa din emisiunile de tip reality a stârnit curiozitatea fanilor. Într-un interviu recent, designerul a dezvăluit motivul real din spatele refuzului de a participa la astfel de show-uri, chiar și atunci când ofertele au fost tentante.

Cătălin Botezatu, despre Survivor

Cu o carieră remarcabilă în spate și o notorietate globală datorată creațiilor sale vestimentare, Cătălin Botezatu pare a fi ales să păstreze o distanță deliberată de la reality show-urile autohtone, care au atras atenția publicului prin audiențe record. Cu toate acestea, motivul pentru care designerul nu a fost prezent pe micul ecran într-un astfel de context nu este unul capricios, ci este legat de sănătatea sa.

Botezatu a recunoscut că a primit oferte consistente din partea unor emisiuni de top, dar a ales să le respingă din considerente medicale. Sănătatea sa, aspect fundamental pentru el, nu ar permite o mobilizare intensă și solicitantă în cadrul acestor competiții, oricât de mult și-ar dori să facă parte din ele. Această decizie reflectă responsabilitatea și prioritățile designerului, care ține cont de starea sa de bine înainte de orice altă considerație.

”M-au sunat toți, îți dai seama! Dar din cauza problemelor de sănătate n-am cum să mă duc. M-aș fi dus cu mare drag la toate, doar așa să văd dacă sunt în stare sau să fac caterincă. Dar n-am cum și nu pot. Absolut toate show-urile astea – „America Express”, „Survivor”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, m-aș fi dus cu mare drag pentru că e mișto.

Sunt niște provocări faine, sunt niște emisiuni pe care chiar le urmăresc, pentru că am acolo tot felul de cunoștințe, prieteni, vedete, manechini, manechine. Dar nu-mi permite sănătatea. Dacă pentru mine fac o chestie, adică să mă lase din când în când să mă mai odihnesc, să îmi mai iau pastilele, mă duc! Mai ales că ultimele oferte sunt de la Pro TV și cei de la Pro TV sunt foarte drăguți. M-au ofertat în toate aceste proiecte, dar n-am putut să mă duc, a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Botezatu ar merge la astfel de emisiuni doar alături de Ilinca Vandici

Cu toate acestea, Botezatu a ținut să liniștească fanii și curioșii, menționând că, în ipoteza unei participări viitoare, ar alege să intre în competiție alături de Ilinca Vandici, fosta sa colegă de la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Această declarație aruncă o notă de entuziasm în discuție, sugerând că designerul nu exclude cu desăvârșire posibilitatea de a se aventura într-un reality show, dacă circumstanțele permit.

Decizia lui Cătălin Botezatu de a prioritiza sănătatea în fața unei experiențe mediatico-televizate subliniază integritatea sa personală și consacrarea în alegerea valorilor autentice. Fanii designerului vor aștepta cu interes evoluțiile viitoare și, cine știe, poate că în curând îl vor vedea pe Cătălin Botezatu intrând în competiție, alături de Ilinca Vandici, într-un reality show care să aducă o nouă notă de culoare în peisajul media autohton.

Foto: comisarul.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.