Pescobar! Știrea că ANPC a suspendat activitatea la Taverna Racilor din Herăstrău pentru un an, după descoperirea unor nereguli grave, a stârnit interesul publicului, iar mulți se întreabă cine este Pescobar și cum a reușit să creeze o asemenea afacere de succes. Povestea sa neașteptată și drumul său către prosperitate dezvăluie un parcurs plin de determinare și ingeniozitate.

De la angajat la patron

În spatele pseudonimului Pescobar se ascunde Paul Nicolau, în vârstă de 37 de ani, un antreprenor care și-a clădit imperiul într-un mod cu totul neașteptat. La doar 20 de ani, Nicolau a început o carieră de agent de vânzări, coordonând aproximativ 150 de persoane și obținând venituri substanțiale. Totuși, drumul său către succes nu a fost lipsit de provocări.

După ce a rămas fără locul de muncă din domeniul vânzărilor, Nicolau a început să caute idei de afaceri online, găsind în principal opțiuni în domeniul agricol. Cu toate acestea, destinul său s-a schimbat când a dat peste o fotografie cu raci. Acel moment l-a transportat înapoi în copilărie, când tatăl său îi adusese un rac după o partidă de pescuit. Inspirat de această amintire, Nicolau a decis să pună bazele unei afaceri cu fructe de mare.

„Între 19 și 20 de ani, după ce am terminat, să zicem, facultatea, m-am angajat la RDS ca agent de vânzări. Atunci mi se spunea Paulică Mondialu deoarece a fost situația oportună de a câștiga foarte mulți bani, la o vârstă fragedă, din supervizarea a grupe de vânzări servicii telecomunicații pentru marii operatori din Telecom. Coordonam, la un moment dat, și 150 de oameni.

S-a terminat perioada asta în care tot ce am câștigat… extrem de mult și viață exuberantă în cluburi și… Am rămas practic fără nimic și a trebuit să fac ceva cu viața mea. Mă aflam la 25 de ani, după o perioadă de glorie, a fost extaz și după agonie. Mă aflam în momentul agoniei care m-a făcut și m-a montat în a face ceva. Și am scris pe Google „idei de afaceri’. Nu prea mă regăseam eu în rezultatele căutării deoarece erau rezultate de ordin agricol. În viața mea nu pusesem mâna pe o lopată, să fac ceva de genul.

Am dat înainte, am scrollat și am ajuns la raci. Era un CD care te învăța să faci o fermă de raci. Dar doar cuvântul „rac’ m-a făcut să-mi amintesc că tatăl meu mi-a adus, de la pescuit, un rac viu acasă. Cred că aveam 5-6-7 ani. Și pe racul ăla l-am ținut într-un bol, două zile, viu în casă.

A fost primul meu animal de casă. Am citit și nu prea aveam ce să citesc și să caut pe unde sunt racii, așa că am scris în engleză și s-a înroșit ecranul. Evenimente cu raci fierți, raci împachetați… o industrie din toate punctele de vedere. Mi-am zis în momentul ăla că dacă alții pot, de ce să nu fur și să implementez în România?!’, a povestit Pescobar pentru CANCAN.

Pescobar: de la o poveste de copilărie la milioane de euro

Plecând de la o amintire aparent simplă, Pescobar a transformat pasiunea sa pentru fructele de mare într-un imperiu financiar. Afacerea sa, Taverna Racilor, a devenit rapid unul dintre cele mai iubite locuri pentru iubitorii de fructe de mare. La cei 37 de ani, Pescobar se bucură de câștiguri impresionante, cu sume ce ating milioanele de euro.

Reacţia lui Pescobar la suspendarea activităţii

Cu toate acestea, recenta suspendare a activității de către ANPC a adus un șoc în rândul fanilor Taverna Racilor. Publicul se întreaba cum va reacționa Pescobar și cum va gestiona această situație delicată. Cu o poveste atât de neobișnuită și de succes, Paul Nicolau continuă să fie subiectul de interes pentru mulți, iar viitorul său în lumea afacerilor rămâne în centrul atenției.

Foto: doctorulzilei.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.