O furtună de supărare s-a abătut asupra comunității de fani ai show-ului „Survivor All Stars”, după eliminarea contestată a lui Cătălin Zmărăndescu într-un duel tensionat cu Zanni. Criticile au fost îndreptate înspre Pro TV, postul de televiziune gazdă al competiției, fiind acuzat că a „aranjat” desfășurarea duelului pentru a favoriza unul dintre concurenți.

Într-o bătălie strânsă pentru a rămâne în competiție, Zanni a ieșit victorios, lăsându-l pe Cătălin Zmărăndescu să părăsească show-ul. Cu toate că eliminările sunt parte integrantă a conceptului Survivor, modalitatea în care s-a desfășurat acest duel a declanșat un val de nemulțumiri în rândul telespectatorilor.

„Îmi e dificil să îmi găsesc cuvintele în momentul ăsta, am crezut pentru o secundă că pot câștiga, că pot rămâne aici, dar Zanni a fost mult mai focusat pe jocul ăsta, nu degeaba a câștigat în sezonul lui, pe de altă parte, sunt mândru că ultimul joc l-am avut cu un campion. Știu că i-a plăcut foarte mult tricoul ăsta lui TJ, vreau să i-l las lui ca amintire. Vreau să îi iau pe toți în brațe”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Criticile au curs în valuri

Pe pagina oficială de Facebook a show-ului Survivor România, comentariile pline de frustrare și dezamăgire au invadat spațiul virtual, marcând o reacție puternică din partea fanilor. Aceștia susțin că Pro TV a manipulat competiția, îndreptând jocul astfel încât Zanni, un concurent apreciat atât pentru abilitățile sale pe teren, cât și pentru cota sa de audiență, să rămână în competiție.

Telespectatorii au exprimat suspiciuni cu privire la corectitudinea desfășurării duelului de eliminare și au considerat că decizia a fost influențată de factori din afara competiției sportive propriu-zise. Reacțiile au venit în special după difuzarea jocului de eliminare, iar comentariile postate în miez de noapte au relevat intensitatea supărării și a nemulțumirii.

„Ce făcătură! Zmărăndescu s-a lăsat bătut, să nu plece balengănatul acasă, a văzut toată lumea asta. Zmărăndescu și-a dărâmat intenționat piesele, de 2 ori, că să fie sigur că nu rămâne în concurs”
„O mizerie ,Zmărăndescu și-a arucat piesele. Ce teatru!”
„Ce vrăjeală, nici nu știu de ce mai arătați duelurile. Parcă nici nu s-a văzut că ați făcut blat curat. Așa a făcut și când a luat Ana colanul și vor continuă până vă iese ce și cum vreți voi. Regie proastă și de această dată și bătaie de joc pentru telespectatori!”
Păcat de Zmără, om la vârstă lui – să facă blat pentru Zanni. Bătaie de joc la adresa telespectatorilor.
„Un duel de formă, s-a văzut clar că Zmărăndescu s-a lăsat bătut”
„Meciul e aranjat că să plece Zmărăndescu!”
Praf în ochii telespectatorilor cu duielul între Zanni și Zmărăndescu”

În ciuda controversei, reprezentanții Pro TV nu au emis până în acest moment nicio declarație oficială privind acuzațiile telespectatorilor. Cu toate acestea, scandalul aduce în prim-plan întrebări cu privire la transparența și echitatea procesului de eliminare din cadrul Survivor All Stars și alimentează speculațiile cu privire la posibile interferențe în desfășurarea competiției.

Pe măsură ce tensiunile cresc, rămâne de văzut cum va gestiona Pro TV reacțiile publicului și dacă va oferi clarificări cu privire la controversa creată în jurul eliminării lui Cătălin Zmărăndescu.

Survivor se apropie de final și pentru Andrei Ciobanu și Maria Chitu

De când a intrat în echipa Faimoșilor, Andrei Ciobanu este de nerecunoscut. Fostul Războinic nu se regăsește și pierde punct după punct. Performanțele lui au scăzut enorm și se situează abia pe poziția 14.

Maria Chițu a început și ea foarte bine concursul și a ocupat chiar fotoliul de lider timp de aproximativ două săptămâni. Ulterior Ștefania Ștefan a urcat pe locul 1 și nu a mai coborât de acolo, fiind la mare distanță de orice adversar la capitolul eficacitate. Acum Războinica a început să piardă puncte prețioase și nu mai are viață lungă în show.

Ștefania Ștefan este imbatabila în ultimul timp, iar faimoasele au intrat în criză Ana Porgras având o reacție care nu ii face cinste.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.