Gigi Becali, cunoscutul finanțator al FCSB-ului, a făcut publice ultimele detalii despre strategia sa de transferuri, dezvăluind planurile privind aducerea unui nou atacant la echipă după despărțirea de Andrea Compagno. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că își dorește un vârf de atac asemănător cu Denis Alibec, subliniind importanța marcării și a abilităților de combinare în spațiul careului.

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a păstrat un mister deliberat în privința identității noului jucător, menționând că va oferi mai multe detalii în timpul perioadei de transferuri. Cu toate acestea, finanțatorul „roș-albaștrilor” a clarificat caracteristicile pe care le caută în viitorul atacant al echipei.

Becali își dorește un atacant care să nu se rezume doar la marcarea golurilor, ci să aibă și abilități remarcabile în combinarea jocului în spațiul careului. Referindu-se la Denis Alibec, Becali a subliniat că vrea un jucător cu un stil similar, capabil să aducă un plus echipei nu doar prin goluri, ci și prin contribuția sa la construcția acțiunilor ofensive.

“Nu are rost să vorbim de atacant acuma. Vorbim de atacant când o să înceapă transferurile. Atunci o să vorbim și de atacant. Să vedem care e treaba, David Miculescu cum stă… Vedem mai multe analize, să vedem ce luăm.

Ne trebuie un atacant combinativ. Nu vreau atacant de genul pe contraatac. Cum e Rrahmani, care e fotbalist și are calitate. Dar nu vreau genul acela. Vreau un număr 9 puternic care să intre în combinații.

De genul lui Alibec vreau. Să nu spunem Haaland, pentru că ăla e din alte galaxii”, a declarat Gigi Becali.

Deși nu a dezvăluit în mod explicit cine este ținta sa, Gigi Becali a subliniat că va face anunțurile oficiale în perioada de transferuri, menținând suspansul și interesul suporterilor FCSB-ului. Oricare ar fi identitatea noului atacant, finanțatorul echipelor „roș-albaștre” își propune să consolideze echipa și să ofere suporterilor motive să privească cu optimism spre viitorul competițional.

Gigi Becali nu mai vede Craiova la titlu

În același timp, Gigi Becali nu a ezitat să aducă în discuție și ambițiile rivalului său, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, privind lupta pentru titlu în SuperLiga.

“Într-un fel, voiam să bată Craiova, dar acum nu poţi să ştii… Dumnezeu ştie mai bine şi poate e mai bine aşa. Până la urmă, ce-au făcut? Au luat un punct. Mai bine să piardă Craiova două şi să ia ei (n.r. Rapid), unul.

Într-un fel e mai bine aşa. Ca să nu mai aibă speranţe. N-ai văzut ce a zis Rotaru la Digi… V-am spus eu ieri. Fiţi atenţi aici, nici acum n-a renunţat (n.r. Mihai Rotaru la titlul de campion).

Rotaru spune că are cea mai bună echipă, sunt 9 puncte (n.r. după înjumătăţire), aşteaptă să mă încurc cu Rapidul, să ajungem la 15 puncte, adică 7-8 puncte aproape”, a spus Gigi Becali.

Astfel, se prefigurează o vară plină de evenimente și schimbări în peisajul fotbalistic românesc, iar suporterii FCSB-ului așteaptă cu nerăbdare dezvăluirile privind noul atacant care va purta tricoul echipei în următoarele competiții.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.