Chefi la Cuțite, un show unic. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu erau niște anonimi în showbizul românesc, acum mai bine de 10 ani. Acești bucătari pasionați au fost transformați în vedete de către producătoarea de televiziune Mona Segall, în perioada când lucra la Pro TV.

Pasiunea pentru gătit i-a propulsat totuși în această lume, reușind să își facă un nume în industrie și devenind ulterior vedete de televiziune și gazdele emisiunii „Chefi la Cuțite” din 2012.

Pe parcursul a 10 ani, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au lucrat împreună și au devenit recunoscuți pentru judecarea concurenților și talentele lor culinare. Aceștia au susținut echipa și au colaborat cu Mona Segall pentru mai multe sezoane de emisiune, fiind de multe ori lider de audiență pe toate sectoarele de public.

De ce au plecat cu adevărat cei trei jurați de la Chefi la Cuțite?

Recent, cei trei chefi au anunțat cu doar o lună înainte de începerea filmărilor că nu mai doresc să facă parte din noul sezon „Chefi la Cuțite”. Această decizie a surprins atât producătorii cât și fanii emisiunii.

Deși au apărut speculații că decizia ar fi legată de dispute financiare, surse din anturajul celor trei chefi au dezvăluit pentru News18 că aceștia au primit aproximativ 300.000 de euro fiecare pentru un sezon de muncă, ceea ce pare a fi o recompensă generoasă. În schimb, restul echipei, inclusiv producătorii, cameramanii și reporterii, câștigă semnificativ mai puțin.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au plâns de oboseală, având doar 6 luni libere pe an pentru proiectele personale. Cu toate acestea, bucătarii au devenit influenceri și au semnat contracte publicitare profitabile, cum ar fi cu brandul LIDL.

Decizia lor de a părăsi emisiunea a atras atenția asupra efortului depus de întreaga echipă pentru succesul emisiunii și a generat discuții în rândul publicului. Cu toate acestea, niciunul dintre cei trei chefi nu a comentat încă situația, lăsând mulți să speculeze asupra motivelor din spatele plecării lor bruște din „Chefi la Cuțite”.

„E ceva la Picasso care mă atrage și simt cumva și o influență în gătit, și anume, distrugerea mitului convențional. Este greșit să nu ai fantezie, să nu iți permiți să visezi sau să vezi lucrurile altfel. Picasso nu a influențat doar pictura, a schimbat și creierul și percepția omului. Mă simt ușor rebel, nu în stil Picasso, dar totuși rebel”, este mesajul publicat de Florin Dumitrescu, pe pagina sa personală de Facebook.

Presa mondenă susține că cei trei foști jurați de la ”Chefi la cuțite” ar urma să fie protagoniștii unui nou show culinar de senzație. Se pare că aceștia s-au întâlnit în secret cu reprezentanții Pro TV. Ultimele zvonuri susțin că cei trei jurați primeau la Antena 1 50.000 de euro pe sezon, iar la Pro TV vor încasa în jur de 100.000 de euro

 

https://www.youtube.com/watch?v=T_JNDXtNXvw

Foto: aktual24.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.