După o despărțire controversată de bucătarii-jurați Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, Antena 1 pregătește fanilor Chefi la Cuțite o surpriză cu totul nouă. Postul de televiziune a anunțat oficial înlocuirea celor trei jurați și formarea unei noi echipe pentru sezonul 13 al celei mai iubite emisiuni culinare din România.

Motivul principal al acestei despărțiri a fost refuzul celor trei jurați de a participa la filmările programate pentru octombrie 2023, în ciuda calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023. Refuzul acestora a venit cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru începerea filmărilor, motivat de starea de oboseală, deși între sezoanele de filmare s-a păstrat o pauză de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Cu toate acestea, Antena 1 nu a întârziat să anunțe înlocuirea celor trei jurați, menționând că se pregătește să dezvăluie noii membri ai echipei în curând. Fanii emisiunii vor avea ocazia să descopere noii protagoniști ai show-ului culinar care a captivat publicul român timp de 12 sezoane.

Se presupune că juriul de la Chefi la Cuțite va fi alcătuit din: Radu Darie (bucătarul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani), Nicolai Tand (bucătar care se află în echipa de la Super Neatza) și Roxana Blenche (prezentatoarea de Hello Chef și fosta câștigătoare a sezonului 8 Chefi la Cuțite).

“Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele.

Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice. Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt.

Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante”, a declarat Mihai Ioniță, CEO Antena Group, potrivit dcnews.ro.

Chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei jurați dați afară, a postat un citat sugestiv pe pagina sa de Facebook: „Cea dintâi condiție a fericirii e liniştea sufletului!”. Această despărțire deschide calea pentru o nouă etapă în evoluția emisiunii Chefi la Cuțite, cu noi provocări și bucate pregătite de maeștri bucătari proaspeți, care vor trebui să se ridice la nivelul așteptărilor fanilor pasionați de gastronomie.

Foto: mediaflux.ro

Comentarii Facebook

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.