Cătălin Bordea este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori de stand-up comedy din România. Acesta este și coprezentator la emisiunea „Xtra Night Show”, împreună cu Dan Capatos. Bordea a semnat un contract cu trustul Intact, în anul 2012 și de atunci a încântat telespectatori cu glumele sale.

Din nefericire, viața acestuia a fost una grea, în care tatăl său la abandonat când era mic într-un autobuz. Cătălin a povestit trauma prin care a trecut și care i-a marcat copilăria.

Doru Dumitru Dorel (tatăl meu natural), Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată! E posibil să apară și al 8-lea. De toți s-a despărțit din nepotrivire de caracter.

Unul a plecat și m-a lăsat în autobuz, Galău a orbit, alți doi au fost arestați, unul în Italia, Stelică, el a fost și eliberat.

La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră, a povestit Cătălin Bordea în emisiunea de la Antena Stars.

bordea catalin

Bordea a plecat la Pro TV

De curând, Cătălin Bordea și-a anunțat șefii de la Antenă ca nu își mai prelungește contractul care expiră în decembrie, fiindcă va merge la Pro TV, la emisiunea Survivor România.

Acesta a ales acest proiect în detrimentul „Asia Express”, dar și din cauza faptului că emisiunea „Xtra Night Show” a fost mutată de pe Antena 1 pe Antena Stars. Așadar, Cătălin Bordea va face parte din echipa „Faimoșilor”,  din show-ul Survivor România, de la Pro TV.

maxresdefault 1

Ce avere are Cătălin Bordea? Cât câștigă la un show de stand-up comedy?

Cătălin Bordea a fost un copil sărac  însă talentul său nativ și munca multă l-au făcut sa devină vedeta din prezent. Show-urile sale de stand-up comedy sunt foarte apreciate de public, iar glumele lui sunt gustate de la mic la mare.

După ce a jucat în serialele „La bloc” şi „Fete cu lipici”, de la Pro TV, Cătălin Bordea a început să facă stand-up comedy. Acest lucru i s-a potrivit mănușă, iar  potrivit zvonurilor, pentru fiecare spectacol de acest gen el încasează suma de 1.200 de euro.

Așadar,  în decursul anilor Cătălin Bordea a fost plătit bine și la Antenă, pentru emisiunea „Xtra Night Show”, iar banii s-au strâns. Se spune că vedeta  nu duce grija zilei de mâine.

Foto: cancan.ro, tacataca.prosport.ro și YouTube

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.