Cine sunt concurenții de la Survivor de la Pro TV? Ce vedete sunt la Survivor?

0

Update 14.12.2021 – Pro TV a anunțat cine sunt concurenții care se vor regăsi în echipa Faimoșilor din noul sezon Survivor România. Așadar, vedetele care merg în Republica Dominicană sunt: CRBL, Andreea Tonciu, DJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Sonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut. Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%.

Așteptările sunt să fie mult mai intens, mult mai adaptat, mult mai ajustat publicului și nevoii publicului care s-a rafinat, s-a dus acum către o zonă de excelență, chiar și mai mare decât cea care a fost.

Concurenții trebuie să aibă în primul rând dorința aia la limită cu nebunia de a face parte dintr-un fenomen mai mare decât ego-ul lui, decât ființa lui, decât ceea ce era obișnuit ca zonă de confort. Apoi… motivație, mental puternic, pregătire fizică și asta nu înseamnă neapărat un sport de performanță. Trebuie să ai însă un mental de campion, de învingător. Trebuie să te adaptezi. Cine se adaptează ajunge în marea finală, a declarat Daniel Pavel pentru protv.ro.


Știrea inițială

În mai puțin de două luni show-ul Survivor România va începe la Pro TV. Competiția are milioane de fani în toată țara, iar postul din Pache Protopopescu a dat o adevărată lovitură celor de la Kanal D când le-au furat formatul chiar de sub nas.

Cine sunt concurenții de la Survivor de la Pro TV?

Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Lupta pentru supraviețuire va fi una grea, presărată cu multe conflicte și întreceri sportive la limită.

Până acum se știu cateva nume, potrivit zvonurilor, care vor participa la Survivor România 2022 de la Pro TV: Adrian Nartea, actorul principal din serialul Vlad, Geta Culita, gimnastul Marian Drăgulescu, cântăreața Otilia Bilionera, Cătălin Bordea și Cătălin Zmărăndescu. Se pare că cei trei au acceptat oferta celor de la Pro TV și vor încerca să fie următorul Supraviețuitor al României. Totodată, se negociază cu Alex Velea, frumoasa Antonia și Dorian Popa.

Unii dintre ei au mai participat și la alte show-uri similare, precum „Ferma Vedetelor” sau „Asia Express”. Deocamdată nu se știe din ce tabără vor face parte cei trei, Faimoși sau Războinici, însă având în vedere notorietatea acestora se poate presupune că se vor afla în echipa Faimoșilor.

Când va începe competiția de la Pro TV?

Survivor România este aproape de a reapărea pe ecran, după o pauză de câteva luni. Pro TV a achiziționat drepturile pentru show-ul care a cucerit publicul din întreaga lume. Ultimele două ediții ale emisiunii au fost transmise de Kanal D. În această perioadă cel mai probabil se definitivează ultimele detalii despre cum va trebui să arate show-ul de la Pro TV. Postul din Pache Protopopescu a dat și o lovitură de imagine, după ce l-a convins pe Daniel Pavel să prezinte emisiunea, în continuare, lăsând Kanal D cu ochii în Soare.

Daniel Pavel a mărturisit pentru Protv.ro că noul show  va fi unul senzațional, în care concurenții vor fi testați la maxim.

Oamenii ar trebui, în primul rând, să-și facă un examen de conștiință fizic și spiritual, până să facă partea practică – să completeze formularul de înscriere. Ei trebuie să știe că vor să ajungă acolo și că totemul de imunitate e ceea ce își vor dori mai mult decât orice pe lumea asta. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune, reală: alergare, anduranță, determinare, focus. Asta este Survivor: mai vine o zi, mai vine o luptă.

Îi asigur pe telespectatorii PRO TV că, alături de echipa de realizare a show-ului, suntem gata de un 3-2-1-Start al unui nou sezon epic de Survivor România, a declarat Daniel Pavel, pentru sursa citată mai sus.

Foto: viva.ro și stirileprotv.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri