Cătălin Zmărăndescu a fost unul dintre cei mai apreciați și iubiți luptători din România. Meciurile sale pline de adrenalină au făcut deliciul publicului. Din nefericire, apropierea de Gigi Becali i-a cauzat neplăceri în viață și a trebuit să ia totul de la zero.

După ce i-a recuperat mașina lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu a fost găsit vinovat de răpire de judecători și a făcut pușcărie, pierzându-și averea. Drept urmare, acesta a părăsit România pentru Anglia, unde a luptat în galele MMA.

catalin zmarandescu d

Din ce câștigă bani Cătălin Zmărăndescu?

În prezent, Cătălin Zmărăndescu s-a retras din luptele MMA și a devenit băiat de casă. Acesta deține o fermă  și a început să crească păsări de curte. Anul trecut, în timpul pandemiei, crescătoria lui Zmărăndescu număra 300 de păsări.

Cand am terminat casa, am vazut un spațiu gol în spatele casei… e cam gol și deja făceam planuri cu soția, să punem pomi fructiferi. Dar am zis și că-mi fac ceva pentru mine.

Anul trecut, cu pandemia asta, am ajuns pe la 300, frate.

Le dau de mâncare, am grija de ele. Adun și ouăle, atunci când nu le aduna Matilda, că ea pune două pe jos, unul în cos. Nu voi renunța, e o pasiune, mă liniștește, plus că manânc sănătos, a povestit Zmărăndescu pentru as.ro.

catalin zmarandescu c

Ce avere are Cătălin Zmărăndescu?

În prezent fostul luptător MMA, duce o viață liniștită alături de familia sa. Timpul în care a luptat pe mii și zeci de mii de euro a trecut, însă, de-a lungul anilor acesta a strâns o avere bună. Altfel spus, acesta nu mai trebuie să ducă grija zilei de mâine.

Cătălin Zmărăndescu merge la Survivor România de la Pro TV

Cătălin a fost dat de gol că a semnat cu Pro TV și va participa la emisiunea Survivor România. Acesta va face parte din echipa „Faimoșilor” și se va lupta pentru premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro.

Cei de la Survivor, dacă sunteţi băieţi deştepţi şi vreţi să vă bubuie rating-ul, să vă sară în aer, chemaţi-mă pe mine acolo. Ar trebui să mă duc la «Războinici», doar ca să-l iau pe tatăl meu pe traseu.

Sau puteţi să mă bagaţi în echipă cu el, nu ar fi nicio problemă. Oricum sunt mai cunoscut decât jumătate din ce aduceţi voi acolo. Deci, încă o dată, dacă vreţi rating, ascultaţi-mă, că ştiu ce zic, a declarat Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu.

Show-ul Survivor România va începe la Pro TV, undeva la începutul anului viitor.

Foto: playsport.ro, wowbiz.ro și protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.