Larisa Iordache s-a născut pe 19 iunie, la București. Gimnasta, în vârstă de 25 de ani, are o medalie de argint obținută la Jocurile Olimpice de la Londra din anul 2012 și multiple medalii la campionatele mondiale și europene. Așadar, în decursul anilor, sportiva a strâns ceva avere.

Larisa Iordache 2

Ce avere are Larisa Iordache?

După atâția ani de gimnastică și de premii obținute pe plan mondial, atât la nivel individual cât și pe echipe, Larisa Iordache a strâns o avere frumoasă.

Larisa Iordache 6

Așadar, potrivit declarației de avere, sportiva deține un apartament de 99 metri pătrați, cumpărat cu banii jos în 2017, un BMW fabricat în 2016, iar în contul deschis la o bancă avea 10.000 de euro. Totodată, aceasta a completat că are acțiuni sau părți sociale în mai multe afaceri, suma investită fiind de 67.000 de euro. Domnișoara Larisa Iordache nu a făcut public venitul anual pe care l-a încasat ca salariat la CS Dinamo.

Larisa Iordache

Ce grad are în Poliție Larisa Iordache?

În timpul pandemiei de coronavirus, Larisa Iordache a ajutat Poliția Română și a ieșit în stradă având grad de agent de poliție.

Am schimbat costumul de gimnastică în uniformă de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă de. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă sunt puși în pericol. Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Asa ca eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră!, a scris Larisa Iordache pe Facebook.

Trebuie specificat că sportivii de la Dinamo au grade militare şi la finalul carierei primesc pensii speciale, la fel ca şi colegii lor poliţişti. Sunt cadre active, de care statul se poate folosi la nevoie.

Larisa Iordache 3

Larisa Iordache a declarat acum ceva vreme că ultimele sale reușite sunt rezultatul iubirii permanente și actuale pentru sportul pe care îl practică, precum și efectul luptei cu ea însăși.

Foto: prosport.ro, kanald.ro și Wikipedia.org

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.