Andrei Dascălu nu a stat mult pe gânduri după ce s-a despărțit de Roxana Ghiță și așa cum a promis a trecut la fapte să își caute o gagică. Fostul războinic se pare că nu a suferit prea mult după Roxana, mărturisind că nu o va aștepta la nesfârșit.8

Cu cine se iubește Andrei Dascălu?

Andrei Dascălu a mărturisit că nu o va aștepta la nesfârșit pe Roxana Ghiță, care și-a închis contul de Instagram și nu îi mai răspunderea la mesaje

Vreau gagică. Și dacă ea nu-mi da atenție, o să caut pe alta până la urmă. I -am dat mesaj, nu raspunde, nu știu ce se întâmplă, aștept în continuare pentru că așa sunt eu bun, cuminte și-mi place să aștept, dar n-o să mai aștept mult. Ar trebui să răspundă la mesaje că dacă nu o s-o caut pe alta, a declarat Andrei Dascălu, potrivit wowbiz.ro.

Roxana Ghiță pare că s-a supărat după ce a observat o apropiere între Andrei și Maria Chițu. Cu toate că, războinicul a negat că ar fi ceva între ei, Roxana nu a mai dorit să reia legătura cu finalistul Survivor România.

Roxana Ghiță și-a reluat viața și și-a reactivat contul de Instagram, unde a postat poze cu ea și cei doi căței ai ei.

Andrei Dascalu si Bianca Comanici

De partea cealaltă, Andrei Dascălu a luat cina cu o fostă concurentă de la „Puterea dragostei”. Este vorba despre nimeni alta decât Bianca Comănici. Cei doi nu au ezitat să se fotografieze împreună părând că se simt foarte bine. Atât Andrei cât și Bianca sunt doi tineri frumoși, singuri care își caută perechea, așa că nu ar fi nicio problemă ca ei să formeze un cuplu pe viitor.

Așadar, așa cum a promis, Andrei a trecut la fapte și își caută o iubită. Rămâne de văzut dacă Bianca este ceea ce își dorește războinicul.

Foto: cancan.ro și kfetele.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.