Adrian Minune este unul dintre cei mai buni și cunoscuți cântăreț de manele din România. Melodiile sale sunt ascultate de foarte mulți oameni, în special de tineri. Puțini știu, însă, că artistul este unul dintre cei mai bogați oameni din țară. Averea sa este impresionantă și ar face invidios pe oricine.

Ce avere are Adrian Minune?

Adrian Minune are o avere colosală, care ar face invidios pe oricine. Manelistul deține nu mai puțin de 15 vile, 13 mașini de lux și sportive și multe alte terenuri, majoritatea chiar în jurul Bucureștiului. La o cântare, onorariul artistului pleacă de la 6.000 de euro, însă la un eveniment banii pot ajunge și la 60.000 de euro din dedicații. Fără număr! Fără număr! Fără număr!Adrian Copilul Minune

Drept urmare, manelistul a investit în imobiliare, cea mai mare parte din banii câștigați, de-a lungul timpului. În prezent, artistul are construite mai multe case în comuna Ștefănești de Jos, de unde provine, și are un cartier de vile ce se află pe o stradă pe care o deține, un complex cu saloane de evenimente și un restaurant.

Adrian Minune a mai cumpărat și multe terenuri, astfel că averea lui a fost estimată la 100 de milioane de euro în 2008, iar în prezent sigur a mai crescut cu câteva milioane de euro. Acesta a mărturisit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că a primit o sumă imensă din vânzarea unui singur teren.

La o sumă inestimabilă, pentru că averea mea sunt cei trei copii (…) Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da!, a spus Adrian Minune.

Acum câțiva ani, pentru a scăpa de autoritățile fiscale, care i-au analizat averea, Adrian Minune susținea că are trei credite în bancă, însă îl ajută prietenii cu ratele.

Sunt dator la bănci, dar îmi trăiesc viața, clipa și secunda ca și când ar fi ultima. Nu am un credit, am trei credite. Sunt sume mari, dar care e problema? Dacă sufletul meu îmi cere ceva și prietenii mei au posibilitatea să mă ajute și să-mi de banii împrumut și băncile la fel, de ce nu? Eu trăiesc nu să strâng bani, ci să dau sens vieții. Cine mă supără, moare!, spunea Adrian Minune într-un interviu pentru Antena Stars.

Adrian Minune este căsătorit de peste 30 de ani cu Cati Simionescu și au împreună trei copii: Carmen, Adriana și Adrian Jr.

Cele mai bune glume cu maneliști

  • Cred că am față de manelist, fiindcă am fost la Mega Image și tipa de la caserie m-a întrebat zâmbind: buna ziua, pun guţa?
  • Un manelist la tribunal:
    Onorată instanță , nu eu l-am ucis pe vecinul. Eu doar am ieșit afară cu o coajă de banană să moară el de ciudă că eu am și el nu are. Apoi am aruncat-o la el în curte. El a alunecat pe ea și a căzut de trei ori taman în furca mea.
  • Într-un restaurant select, un muzician se apropie de masa unui manelist și-l întreabă:
    Dumneavoastră ați cerut ceva de Beethoven?
    Nu, eu am cerut pui cu smântână.

Foto: playtech.ro și youtube.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.