Gabriela Szabo, nume emblematic în lumea sportului românesc, a strâns o avere impresionantă până în prezent. Cu o carieră strălucitoare și o atitudine de succes, Gabriela Szabo a devenit una dintre cele mai bine plătite și influente vedete din România.

Gabriela Szabo – de la medalii de aur la oportunități de investiții

Gabriela Szabo a pus România pe harta atletismului mondial, câștigând numeroase medalii de aur, argint și bronz la campionatele mondiale, europene și olimpice. Cu rezultatele sale excepționale, a devenit singura româncă care a triumfat în competiția Golden League, aducându-și acasă nu mai puțin de 6,6 kilograme de aur, literalmente.

Banii câștigați de aceasta din sport au fost administrați cu grijă și expertiză. A devenit proprietara mai multor terenuri agricole, investiții care îi aduc venituri din arendă. De asemenea, deține proprietăți imobiliare în București, Voluntari, Corbeanca, Sînmartin și Bistrița. Acestea se completează cu o impresionantă colecție de mașini de lux.

Fosta atletă a ales, de asemenea, să investească în bijuterii și obiecte de artă. Tablourile, ceasurile și bijuteriile sale valorează sute de mii de euro, completând portofoliul său de investiții.

Kilogramele de aur câștigate în turneul Golden League 1999, în valoare de aproximativ 1,8 milioane de lei la cotația actuală a aurului, au rămas un mister. Cu toate întrebările, Gabriela Szabo a refuzat să discute despre soarta acestei averi în aur.

Gabriela Szabo are venituri din diverse surse

Veniturile Gabrielei Szabo sunt impresionante și diversificate. În calitate de director general al CSM București, ea a încasat peste 124.000 de lei anual. Ca membru în Consiliul de Administrație al Companiei Municipale Sport pentru Toți, ea primea încă 23.000 de lei, iar de la o altă companie, obține peste 10.000 de lei pe an. Publicitatea îi aduce venituri suplimentare de 4.800 de euro.

În plus, Gabriela Szabo are investiții substanțiale în fonduri de investiții și de pensie. Împrumuturile acordate unei firme la care a fost acționar valorează peste 395.000 de euro.

În total, veniturile anuale ale Gabrielei Szabo se ridicau anul 2022 la peste 400.000 de lei, aproximativ 80.000 de euro, ceea ce reprezintă un venit consistent și constant.

Gabriela Szabo este o legendă a atletismului

Gabriela Szabo a fost o atletă desăvârșită, cu rezultate impresionante și multiple recorduri în atletism. Cu medalii de aur la Jocurile Olimpice și titluri de campioană mondială și europeană, a dominat lumea atletismului timp de ani de zile. Reputația sa și munca sa asiduă au făcut-o să fie declarată cea mai bună atletă din România timp de 10 ani consecutiv.

Cu o carieră de invidiat și o viață de succes, Gabriela Szabo rămâne o inspirație pentru tinerii sportivi și o figură emblematică în istoria sportului românesc.

Foto: b1tv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.