Dorian Popa, în vârstă de 35 de ani, este o personalitate cunoscută din România, cunoscut nu doar pentru cariera sa în muzică și televiziune, dar și pentru inițiativele sale de afaceri de succes. În 2022, artistul a făcut valuri în domeniul imobiliar, dezvăluindu-și abilitățile antreprenoriale, iar rezultatele au fost impresionante.

Averea colosală a lui Dorian Popa

Într-un interviu pentru Ciao.ro, Dorian Popa a mărturisit că este mulțumit și mândru de averea pe care a reușit să o strângă, subliniind că aceasta a fost rezultatul muncii sale asidue și a perseverenței sale. Cu o carieră bogată în industria muzicală, precum și cu apariții ca actor și influencer, Dorian Popa a adăugat cu succes și domeniul imobiliar în portofoliul său de afaceri.

Întrebat despre starea sa financiară la începutul anului 2023, Dorian a dezvăluit că nu s-a așteptat niciodată să atingă nivelul actual de bunăstare. Cu umilință și recunoștință, artistul a declarat: „Îndeajuns de bogat încât să îi mulțumesc nespus Lui Dumnezeu și mai bogat decât credeam că voi fi la vârsta de 35 de anișori.”

Cu toate acestea, Dorian Popa nu și-a uitat compatrioții și a împărtășit îngrijorările sale cu privire la anul 2022, menționând că, deși pentru el nu a fost un an rău din punct de vedere financiar, a observat că nu a fost un an plăcut pentru cei din jurul său. Pentru el, energia din atmosferă contează mult, iar dorința sa este ca toată lumea să fie fericită.

Casele lui Dorian Popa din Domnești

Una dintre marile realizări ale lui Dorian Popa în 2022 a fost implicarea sa în domeniul imobiliar. A achiziționat terenuri în Domnești, în apropiere de București, unde a construit mai multe vile. În curând, noii proprietari vor intra în posesia acestora, iar cu fiecare locuință vândută la prețul de 200.000 de euro, artistul va câștiga o sumă semnificativă.

„Matematica e simplă și cred că toată lumea o știe, sunt șase case a câte 200.000 de euro căsuța, înseamnă 1.200.000 de euro încasări după ce se vor fi vândut toate,” a explicat Dorian Popa.

Întrebat dacă mai are planuri de construire, artistul a menționat că există încă case de vânzare, dar încă nu le-a listat oficial pe piață. Cu toate acestea, a subliniat că piața imobiliară se află într-un impas în prezent, așteptând momentul potrivit pentru a continua dezvoltarea.

În ceea ce privește averea sa, Dorian Popa este realist și nu se așteaptă să devină miliardar. Cu toate acestea, el este încrezător că va strânge o avere de câteva zeci de milioane de euro, declarând: „Eu dacă în viață asta trec de 15-20 de milioane de euro, îi mulțumesc lui Dumnezeu cu vârf și îndesat.”

Artistul deține o casă de lux în Domnești, unde locuiește, dar și o garsonieră în București, precum și mai multe mașini de lux.

Cu o carieră polivalentă și cu experiențe de succes în diverse domenii, Dorian Popa a demonstrat că munca asiduă și determinarea pot aduce rezultate fructuoase în viață. Prin cariera sa în muzică, antreprenoriat și domeniul imobiliar, el rămâne un exemplu de succes pentru tinerii antreprenori și aspiranții la o viață mai bună.

Foto: fanatik.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.