Cu o carieră strălucitoare în industria muzicală, Alex Velea și Antonia nu doar că se bucură de un succes emoțional, dar și financiar. Cei doi artiști au atins vârfurile în carierele lor, reflectate nu doar în popularitate, ci și în posibilitatea de a-și permite extravagante de orice fel.

Succesul în muzică pentru Alex Velea și Antonia

Pentru Velea și Antonia, cariera în muzică reprezintă o sursă constantă de satisfacție financiară. Cu numeroase concerte și prestații artistice bine remunerate, cei doi artiști nu se plâng de lipsa banilor. Succesul muzical le-a deschis ușa către o viață în care orice dorință poate deveni realitate.

Un aspect interesant al stilului lor de viață extravagant este pasiunea pentru hobby-uri care, pentru mulți, ar părea luxoase. De exemplu, pasiunea lor comună pentru fitness implică cheltuieli substanțiale. Acesta, pentru echipamentul său și pantofii de antrenament, a scos din buzunar nu mai puțin de 1.500 de euro, potrivit surselor. Însă, suma totală cheltuită pentru această pasiune ajunge la un impresionant 10.000 de euro, incluzând și investiții în vestimentații de lux.

Alex Velea: Antonia este ”mână largă”

Demonstrând că succesul său financiar nu se oprește doar la extravagantele personale, artistul a oferit o recompensă de 10.000 de euro pentru recuperarea unui laptop furat. Pe acesta se aflau piese neterminate, menite să fie parte a albumului „Golden Gang – 10 din 10”. Gestul său subliniază nu doar pasiunea pentru proiecte, ci și disponibilitatea de a investi masiv în arta sa.

Cariera în muzică a transformat nu doar lumea artistică, ci și modul în care artistul și Antonia experimentează viața în afara scenei. Cu o viziune extravagantă și un simț al prosperității, cei doi artiști reprezintă o pereche care știe să își savureze succesul în fiecare aspect al vieții.

Cu toate acestea, artistul a recunoscut că nu mai cheltuie la fel de mulți bani de când are copii.

”Mai ales acum de când am copii, valoarea banului e altfel pentru mine, conștientizez altfel lucrurile și ei au devenit centrul atenției. Și nu îmi mai vine să îmi iau mie, mai degrabă le-aș lua lor, totodată mă gândesc că nu pot să dau atâția bani pe un adidas, pentru că acum sunt în creștere. E un amalgam de sentimente, nevastă-mea, în schimb, e mână largă. Ne răsfață ori de câte ori are ocazia. Bine, e reciprocă treaba”, a mai mărturisit artistul , care are doi copii alături de Antonia, pe Dominic și pe Akim, pentru cancan.ro.

Foto: b1tv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.