Dezastru total atât în echipa Faimoșilor, cât și în cea a Războinicilor. Competiția Survivor este tot mai dificilă pe zi ce trece, iar concurenții rezista din ce în ce mai greu. Drept urmare conflictele sunt tot mai aprinse, iar cuvintele grele și jignirile își fac apariția.

Potrivit zvonurilor de pe piață, în curând vor fi aduși încă trei concurenți, două fete și un băiat, în special pentru a  îi înlocui pe cei care au plecat pe motive medicale. Printre numele vehiculate se numără și luptătorul Andrei Stoica, care ar trebui să meargă în echipa Faimoșilor.

Până atunci, însă, Faimoșii nu îl mai suportă pe TJ Miles, pe care îl acuză că nu a tras cu echipa și din cauza lui a fost pierdut jocul de comunicare.

Pentru el doar asta contează, punctele pe care le aduce. dar cum ai adus puncte? Eu te-am dus acolo, să câștigi. De ce noi putem toți și tu nu? Din cauza lui noi astăzi n-am putut să vorbim cu familiile. De câte ori voi avea ocazia, îl voi taxa. Am zis mereu să mai las de la mine, am rămas o mână de oameni. dar nu poți, n-ai cum, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

Războinicii, supărați că nu au scăpat de Relu Pănescu

În echipa Războinicilor nu este pace deloc, iar Ionuț Popa face tot posibilul să scape de Relu Pănescu, pe care l-a mai trimis încă o dată pe insula exilului la Survivor.

Ionuț Popa: Eu susțin în continuare tot ce am spus până acum ce am spus despre el. Este un manipulator. Are ceva personal cu mine, sunt convins. Nu înțeleg cum acest om are 52 de ani și minte. Îmi doresc să iasă din competiție. El nu este cu noi. Este un om fals și joacă un rol.

Reacția lui Relu Pănescu nu a întârziat să apară, susținând că este prigonit de proprii coechipieri. Acesta face față cu greu presiunilor psihice la care este supus. Practic a devenit un Albert Oprea al sezonului trecut.

Gașca, aveți ceva personal cu mine? Eu sunt vânatul în această echipă. Sunt o persoană asmuțită, hăituită, hărțuită. Ce deranjează? Prezența mea? În calitate de ce, cine te crezi să mă trimiți fără justificare, în exil?

Ionuț, dacă ai fost supărat că Delea greșește la fiecare traseu și ai spus-o și atunci, bă nu mai vreau, m-am săturat de cât greșești, care a fost diferenta? Care e strategia? Să fie gașca asta în continuare?

Nu sunt suficient de puternici, nu sunt siguri pe ei. De aia au format coaliția, ca să meargă cât mai departe în competiție. Mi s-a dat peste nas, mi s-a spus că sunt manipulator. Pe cine am manipulat și când? Nu înțelegi? E greu pentru tine, ești limitat, a spus Relu la Consiliul de nominalizare de la Survivor.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.