Relu Pănescu a fost făcut praf de colegi la întoarcerea în camp

0

Încă o săptămână de Survivor s-a încheiat. A fost o ediție e grea pentru Relu Pănescu și CRBL, care au fost trimiși pe insula exilului. Coechipierii războinicului nici măcar nu i-au trimis porția de mâncare în prima zi, lăsându-l să moară de foame.

Aceștia s-au scuzat că nu au înțeles regulamentul, însă este greu de crezut că toți au greșit neintenționat. Un lucru este cert în echipa Războinicilor există un grup de concurenți care îl urăsc efectiv pe Relu. La întoarcere pe insulă aceștia l-au luat la întrebări și l-au criticat tot timpul.

A zis că schimbă foaia și că o să fie Bad Boy, însă la întoarcerea în echipă este un mielușel. Se pare că orezul și cartofii l-au îmbunat, a declarat Alexandru Nedelcu.

În momentul când ai început să vorbești eu am simțit că tu crezi că noi suntem cei mai mari dușmani ai tăi, iar acum când te întorci comportamentul tău e complet diferit. Eu am recunoscut de față cu toți colegii că mi-a fost teamă că atunci când te vei întoarce, vei fi foarte dur cu noi, a declarat Alex Delea.

Tu mereu te victimizezi. El vrea empatie. Știe să lucreze emoțional oamenii, spune Ionuț Popa despre Relu.

Faptul că am iertat ceea ce s-a întâmplat nu înseamnă că am și uitat, a mărturisit Relu Pănescu.

CRBL are probleme cu coechipierii săi

De cealaltă parte, nici CRBL nu a avut parte de o primire prea ospitalieră din partea colegilor săi. Acesta a fost luat la întrebări, dacă a trădat și a dat ceva din „casă”.

Am fost întrebat și dacă cumva am fost trădător, dacă am dat din casă. Asta nu se va întâmpla niciodată, a afirmat CRBL.

Ba mai mult Otilia Bilionera, l-a făcut praf pe CRBL că nu a întrebat-o cum se simte, ea având o stare de sănătate deteriorată și se află sub tratament.

Nu am schimbat foarte multe vorbe. Se pare că nu-l interesează ce e cu mine, dar nici nu vreau să mă întrebe. CRBL este un om egoist, pașiv, răutăcios și chiar nu mă interesează, a spus Otilia.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri