Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a aruncat în spațiul public detalii despre salariul selecționerului naționalei României, Edi Iordănescu, de la Federația Română de Fotbal (FRF). După victoria împotriva Israelului, scor 2-1, care a adus calificarea la Euro 2024, atenția a fost îndreptată către fiecare membru al echipei naționale, inclusiv către antrenorul principal.

Salariu colosal pentru Edi Iordănescu de la FRF

Într-o discuție la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dumitru Dragomir a dezvăluit suma exactă pe care o încasează Edi Iordănescu de la FRF. Fostul președinte LPF a subliniat că remunerația antrenorului „tricolorilor” este semnificativ mai mică decât ar merita, mai ales în contextul performanțelor echipei la calificarea pentru Euro 2024.

“(n.r. Ar trebui să continue și în preliminariile următoare pentru Mondial?) Asta clar. Păi are cineva curaj să îl dea afară acum? Sau să îi zică ceva? Eu dacă aș fi în locul lui aș cere, cel puțin, un milion de euro pe an.

Are 30 de mii de euro pe lună, deci 360 de mii de euro pe an. Dacă aș fi în locul lui nu aș sta sub un milion. După rezultatele astea dacă se supără și nu merge în Germania, e antrenor de 5 milioane de euro în Arabia Saudită. E unul dintre cei care a calificat o echipă națională la un turneu final”, a spus Dumitru Dragomir pentru sursa citată mai sus.

Cu toate că România a obținut un succes important, discuțiile despre salariul selecționerului au stârnit interesul publicului. Dumitru Dragomir a exprimat opinia că banii pe care îi primește Edi Iordănescu de la FRF sunt subevaluați, având în vedere succesul echipei naționale în cadrul calificărilor pentru turneul continental.

Edi Iordănescu, intră în silenzio stampa

Edi Iordănescu a făcut un anunț șoc în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Moderatorul Horia Ivanovici a transmis că selecționerul va intra în „silenzio stampa” după meciul cu Elveția și nu va mai susține declarații publice până la Euro 2024. Aceasta ar putea fi o strategie menită să reducă presiunea mediatică asupra echipei și să permită concentrarea maximă asupra pregătirilor pentru competiție.

Astfel, dezvăluirile lui Dumitru Dragomir și anunțul șoc făcut de Edi Iordănescu adaugă o notă interesantă în peisajul fotbalistic românesc, alimentând speculațiile și discuțiile înainte de participarea naționalei la Euro 2024.

Foto: eurosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.