Mariano Starlin Belen Medina de la „Survivor” a ajuns în România și a fost invitat la „Teo Show”, unde a povestit cum a fost experiența din Republica Dominicană. Acesta a mărturisit de ce a fost bun prieten cu Sorin și de ce nu l-a suportat pe Albert.

A fost o experiență frumoasă, dar și grea. Acolo multe lucruri nu se văd la televizor, iar foamea te face să fii mai nervos pe zi ce trece. Eu m-am înțeles bine cu Sorin, Musti, Maria și Mellina și nu atât de bine cu Alin, Albert și Lucian. Sorin este fratele meu și a demonstrat acest lucru în competiție și va fi fratele meu până voi muri. Albert nu mai este la fel ca la începutul competiției și sper ca publicul să vadă acest lucru, a declarat Starlin.

sorin puscasu si starlin despre melina

Ce sport practică Starlin de la Survivor?

Războinicul, în vârstă de 37 de ani, este , în viața reală, de meserie instructor fitness și zumba, dar și percuționist. Acesta este căsătorit cu o româncă și are o fetiță de 5 ani. Starlin a studiat psihologie industrială și resurse umane, iar pe plan sentimental este foarte fericit și împlinit. Acesta trăiește în România de mai bine de un deceniu.

Ce a declarat Mariano despre eliminarea sa?

După ce a ieşit din competiţia „Survivor”, Starlin a mărturisit că a fost experienţa vieţii sale. Acesta este recunoscător că a putut să își viziteze patria mamă și să își întâlnească unii dintre vechii prieteni.

I-am văzut pe oamenii pe care îi cunosc, am văzut o prietenă din copilărie. Am copilărit, am dormit cu ea, ea a dormit la mine, ne jucam. E prima persoană cu care am mers într-un club. Am plâns, pentru că am văzut-o pe prietena ca pe sora mea, cu care am trăit momente frumoase, dar și dureroase, a povestit Starlin.

StarlinStarlin a mărturisit că a intrat în competiție cu 91 de kilograme, iar între timp a slăbit 21 de kg. În ceea ce privește religia acestuia, nu se știe de care este, însă se poate presupune că ar fi una catolică. Chiar dacă nu a recunoscut, conflictele interminabile cu Albert și presiunea pusă pe acesta i-au adus antipatia publicului care l-au taxat la vot.

Foto: wowbiz.ro și playtech.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.