Situație demnă de cascadorii râsului la Vaslui. Două cupluri s-au bătut ca în filme la starea civilă. Pentru ca evenimentul să fie memorabil, au intervenit polițiștii, iar unul dintre ei a alunecat pe gresie și a căzut. Toată scena a fost filmată și a făcut înconjurul rețelelor sociale.

La starea civilă din Vaslui s-au prezentat doi bărbaţi, unul pentru a înregistra o naştere, celălalt pentru a depune actele pentru căsătorie. Bărbații erau însoțiți de femeile lor.

Scandalul ar fi pornit din cauza ordinii la rând, iar de la ceartă la bătaie a fost un singur pas. S-au împărțit pumni și picioare, s-au rupt haine, iar consoartele celor doi s-au implicat și ele în scandal, trăgându-se de păr una pe alta și lovindu-se cu poșetele.

La fața locului au venit oameni legi pentru a calma spiritele. Situația a fost de-a dreptul hilara când unul dintre polițiști, care în încercarea de a-l imobiliza pe unul dintre agresori, a căzut după ce a alunecat pe gresie. Acesta a fost ajutat de un coleg de la Jandarmerie să se ridice și a reușit să-l încătușeze pe bărbat.

În cursul zilei de joi, 29 aprilie 2021, ora 13.58, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că în zona unui ghișeu al Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Vaslui, mai multe persoane sunt implicate într-un scandal.

La sesizare s-a deplasat un echipaj mixt (polițist însoțit de militar jandarm) care a identificat una dintre persoanele participante la scandal, care se manifesta agresiv, încercând să lovească persoane de la fața locului. Bărbatul, de 39 de ani, din Vaslui, a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui, unde a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 400 lei (…).

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta sesizată, a declarat Bogdan Gheorghiță, reprezentantul IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Pentru persoanele implicate în conflict a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Foto: vremeanoua.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.