Survivor România se apropie cu pași repezi de final. După eliminarea lui Alin Chirilă, concurenții au înțeles că faimoasa Carmen Grebenișan va fi greu de eliminat, având foarte mulți susținători. Totodată, Dan Ursa este foarte iubit de publicul de acasă și are mari șanse să prindă finala.

Update 27.04 – Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor. După terminarea filmărilor Bianca a avut o reacție plină de emoție, fiind compleșită de sentimentele că pleacă acasă.

”Nu am niciun regret. Am arătat tot ce am mai bun. Mă bucur foarte tare pentru Krișan că rămâne. Era nedrept ce se întâmpla cu el“, a spus Bianca.


Update 26.04 – Bianca Patrichi și Andrei Krisan stau cu sufletul la gură, având în vedere că sunt propuși pentru eliminare.

„Încercam să echilibrez balanța. Am simțit o presiune foarte mare. Sunt vizată să plec acasă”, a spus Bianca după ce a pierdut la limită confruntarea din jocul final cu 2 la 1 în fața lui Robert.

Cel mai probabil Bianca va părăsi Survivor, fiindcă sunt prea multe fete și doar 3 băieți. Rămâne de văzut ce va decide publicul.


Update 25.04 – În jocul de astăzi Robert câștigă colanul de imunitate, iar propuși pentru eliminare sunt Bianca Patrichi și Andrei Krișan.


În zilele următoare, alianțele se vor reface, iar cei care sunt mai slabi vor încerca să îi aducă în fața votului pe cei care sunt favoriți, altfel încât să elimine unul dintre ei.

Nu de puține ori s-a spus că Survivor este mai mult decât o întrecere sportivă și show-ul va fi câștigat de cineva care va rezista atât fizic, cât și psihic. În concurs au mai rămas doar 3 băieți și 6 fete, care au înțeles mai bine cum se joacă Survivor.

„Alin Chirilă, out de la Survivor! Wow! Cine ar fi crezut? La fel de wow este faptul că au rămas doar 3 băieți și 6 fete. Voi vă închipuiți că dacă fetele ar face o strategie împotriva băieților? Este foarte posibil să avem o finală, poate chiar semifinală, 100% feminină”, a scris Alex Delea pe Facebook.

Marea finală Survivor va avea loc în luna mai. Data nu se știe însă probabil după jumătatea lunii. Ștefania Stănilă a mărturisit că nu mai suportă conflictele și speră ca oamenii să se liniștească. Frumoasa gimnastă este unul dintre concurenții favoriți la marea finală.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.