Survivor România 2023 a intrat în linie dreaptă. De săptămână aceasta se va trece la jocurile individuale, fără echipe. Mai sunt 4 săptămâni și show-ul se va termina. Marea finală va fi pe 24 mai, iar luptele vor fi pe muchie de cuțit.

Update 04.05 – Robert Moscalu a fost eliminat de la Survivor și a izbucnit în lacrimi după ce camerele de filmat s-au oprit.

„Îmi doream să rămân în concurs. Tot nu am cuvinte. Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, oamenilor de lângă mine cu care am conviețuit 4 luni, dumneavoastră… E uimitor ce am trăit, m-am dezvoltat pe toate planurile posibile.. O să îmi fie dor de Survivor România”, a spus el.

După ce a ajuns în camera de hotel, Robert a observat că Andreea Moromete putea să îl salveze și nu a făcut-o. Acesta este supărat și pe ceilalți colegi ai lui, Andreea Porkolab și Andrei Krișan.


Update 03.05 – Robert Moscalu a mărturisit că nu va abandona niciodată concursul și nu va pleca acasă decât dacă va fi eliminat de public. El speră însă ca acest lucru să nu se întâmple. Colega lui Alexandra Ciomag a atacat-o dur pe Ștefania Stănilă.

„În această seară, o voi nominaliza pe Ștefania, pentru că, din punctul meu de vedere, este o persoană care….Este ca o marionetă, îi place să fie ghidată. Nu are personalitate.

Atâta timp cât un om, cum ar fi Carmen, îți spune ceea ce tu trebuie să spui și n-ai niciun punct de vedere, de fiecare dată faci ceea ce îți spune…Și asta se întâmpla și pe vremea când Bia încă era în această competiție… Nu ești demnă. Nu ai un caracter! Nu ai o personalitate! Eu așa văd lucrurile, sper că nu mă înșel. Din câte am văzut, nu sunt singura persoană care vede acest lucru”, i-a spus Alexandra Ciomag, în emisiunea de la Pro TV.


Update 02.05 – Colanul de imunitate a fost câștigat de Andrei care l-a propus pentru eliminare pe Robert. De cealaltă parte, echipa a propus-o pe Ștefania Stănilă să plece acasă. Așadar, cele mai mari șanse să părăsească Survivor le are Robert, însă publicul este cel care va decide până la urmă. Ștefania Stănilă a mărturisit că nu se aștepta să fie propusă pentru eliminare. De cealaltă parte, Robert Moscalu a susținut că se simte trădat de colegii săi și nu înțelege de ce Andrei l-a ales pe el.


Până atunci concurenții se vor lupta pentru a rămâne în concurs. Potrivit zvonurilor, marii favoriți sunt Dan Ursa și Carmen Grebenișan. Cu toate acestea, un cuvânt greu de spus vor avea și Andreei Krișan, Andreea Porkolab sau Ștefania Stănilă.

Trebuie precizat că încep jocurile individuale. Concurenții mai slabi vor încerca să scape de cei buni. Prietenia dintre Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă a funcționat până acum, rămâne de văzut cum va fi de acum încolo.

În ceea ce îl privește pe Dan Ursa, casele de pariuri îl vad mare favorit la câștigarea trofeului. Să vedem însă dacă fetele îl vor lăsa

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

  1. Urat gest din partea lui MOROMETE,prefacutii,oamenii falsi ar trebui eliminati din acest concurs care este pe COMPETENTE SPORTIVE,nu,pe comportament individual!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.