Survivor România este una dintre cele mai populare emisiuni de televiziune din țară, oferind concurenților șansa de a-și testa limitele fizice și mentale într-un mediu provocator. Dacă ești pasionat de aventură și vrei să îți testezi abilitățile într-o competiție intensă, iată ce trebuie să faci pentru a ajunge la Survivor România.

1. Cercetare și înțelegerea formatului

Primul pas pentru a ajunge la Survivor România este să înțelegi bine formatul emisiunii. Survivor este un concurs de supraviețuire care implică probe fizice dificile, provocări mentale și strategii sociale. Urmărește sezoanele anterioare pentru a te familiariza cu regulile și dinamica jocului.

2. Evaluare personală

Participarea la Survivor necesită o bună condiție fizică, rezistență mentală și abilități sociale solide. Evaluează-ți starea de sănătate și nivelul de fitness pentru a vedea dacă ești pregătit pentru efortul fizic intens. De asemenea, reflectează asupra abilităților tale de a lucra în echipă și de a face față situațiilor stresante.

3. Îmbunătățirea condiției fizice

Pregătirea fizică este esențială pentru a face față provocărilor de la Survivor. Începe un program de antrenament care să includă exerciții de forță, rezistență și cardio. Antrenează-te în aer liber pentru a te obișnui cu condițiile naturale și variabile de mediu.

„Ai o rezistență fizică de neegalat. Mental ești de nezdruncinat. Ai abilități de strateg și spirit de învingător. Ești ca acasă într-un mediu ostil, departe de civilizație.

Lipsurile și obstacolele sunt pentru tine doar ocazii să arăți că limitele pot fi depășite. Dar ai ce trebuie să câștigi Survivor, cel mai dur reality show din lume? E timpul să afli! Înscrie-te acum!”, se arată pe prima pagină a site-ului de la Pro TV.

Survivor Romania

4. Dezvoltarea abilităților de supraviețuire

Cunoașterea tehnicilor de supraviețuire poate fi un avantaj major. Învață cum să construiești adăposturi, să faci focul, să găsești și să purifici apa, și să te orientezi în natură. Aceste abilități te vor ajuta să te adaptezi mai ușor la condițiile de pe insulă.

5. Îmbunătățirea abilităților mentale și sociale

Rezistența mentală este la fel de importantă ca cea fizică. Practică tehnici de gestionare a stresului, cum ar fi meditația sau yoga, pentru a-ți menține calmul în situații dificile. De asemenea, dezvoltă-ți abilitățile de comunicare și leadership pentru a te integra bine în echipă și a naviga strategiile de joc.

6. Pregătirea dosarului de candidatură

Pentru a aplica la Survivor România, trebuie să completezi un formular de înscriere care este disponibil pe site-ul oficial al emisiunii. Asigură-te că oferi informații complete și relevante despre tine, inclusiv detalii despre experiențele tale anterioare care arată că ești un bun candidat pentru competiție. Totodată, trebuie să răspunzi la următoarele întrebări:

 • Dacă vei câștiga premiul, ce intenționezi să faci cu banii?
 •  Ești fumător? Dacă da, câte țigări fumezi pe zi?
 •  Ce sporturi practici? Specifică gradul de performanță.
 • Ai probleme de sănătate, iei medicamente în mod regulat, ai alergii?
 • Știi să înoți? Dacă da, care este nivelul?
 •  De ce vrei să participi la SURVIVOR?
 • Care sunt atuurile pe care te bazezi pentru a participa la SURVIVOR?
 • Caracterizează-te în 3 cuvinte.
 •  Dacă vei primi șansa de a participa la SURVIVOR ca și concurent, ce crezi că te va pune în dificultate cel mai mult? Dar cel mai puțin?
 • Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut până acum?
 •  Care este cea mai nefericită situație prin care ai trecut?
 • Care este cel mai fericit moment pe care l-ai trăit?
 •  Care este cel mai interesant lucru pe care îl poți povesti despre tine?
 • Cunoști pe cineva care s-a înscris la SURVIVOR? Dacă da, care este relația cu această persoană și cum se numește?
 • Ai mai aplicat / participat la vreun alt program TV? Dacă da, detaliază.

7. Realizarea unui video de prezentare

Un video de prezentare este o parte esențială a aplicației tale. În acest video, trebuie să arăți cine ești, de ce vrei să participi la Survivor și ce te face un candidat potrivit. Fii sincer, energic și original în prezentarea ta. Arată-ți personalitatea și pasiunea pentru competiție.

8. Participarea la interviuri

Dacă aplicația ta este selectată, vei fi invitat la interviuri de selecție. Acestea pot include interviuri telefonice, video și față în față. Pregătește-te pentru aceste interviuri prin exersarea răspunsurilor la întrebări despre tine, experiențele tale și de ce crezi că ai putea câștiga Survivor.

9. Menținerea motivației și perseverenței

Procesul de selecție pentru Survivor poate fi lung și competitiv. Menține-ți motivația și perseverează, chiar dacă nu ești selectat din prima încercare. Continuă să te pregătești și să aplici în sezoanele viitoare.

Așadar, ajungerea la Survivor România necesită pregătire fizică, mentală și strategică, dar și o bună doză de motivație și perseverență. Urmând acești pași și fiind sincer în aplicația ta, îți vei crește șansele de a deveni unul dintre concurenții care vor trăi aventura vieții lor pe insula Survivor. Mult succes!

Comentarii Facebook

3 COMENTARII

 1. Eu am crescut de mic la orfelinat și sunt singur ,vreau sa joc și eu jocuri sportive sa câștig sa îmi eau și eu carzionera și să mă simt bine 😀

 2. Eu am crescut de mic la orfelinat nu am pe nimeni și vreau să vă spun că am dus o copilărie foarte urâtă ,vreau sa câștig și eu premiul sa îmi iau o carzionera,eu nu fumez nu beau ci vreau că voi să mă faceți fericit să pot să mă bucur

  • Pentru a castiga trebuie sa te inscrii la concurs,sa participi,sa muncesti mult,sa dai tot ce este mai bun!! Sí cu ajutorul lui Dumnezeu, poate vei castiga!! Mult noroc!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.