FCSB a triumfat în Supercupa României, învingând echipa Corvinul Hunedoara cu un scor concludent de 3-0. Meciul a fost transmis în direct. FCSB a demonstrat o formă excelentă în Supercupa României, impunându-se clar în fața Corvinului Hunedoara. Cu un start de sezon marcat de câștigarea unui trofeu, echipa are toate motivele să abordeze cu optimism viitoarele competiții.

Antrenorii Elias Charalambous și Mihai Pintilii au exprimat satisfacția față de evoluția echipei lor în această primă partidă a sezonului. În declarațiile de după meci, cei doi tehnicieni ai FCSB-ului s-au arătat încântați de modul în care jucătorii au abordat jocul și de rezultatul final.

”(n.r. Cum e să începeți sezonul cu un trofeu?) E o bucurie. E o mândrie. Mă bucur pentru jucători că și-au trecut în cont încă un trofeu.

Mă bucur pentru Chiricheș că încă mai duce. Toți jucătorii care au intrat pe parcurs au făcut diferența. De aia au venit la FCSB.

Deocamdată suntem bine ca lot. Ca număr suntem chiar foarte mulți. A fost un trofeu în joc și trebuia să îl câștigăm.

(n.r. Îi simțiți lipsa lui Florinel Coman?) Până nu va fi ceva oficial, Coman este al nostru. Ne bucurăm că face parte din această familie și îl așteptăm cu drag înapoi. Lipsa lui se va simți.

O să ne fie greu, dar nimeni nu este de neînlocuit. A făcut diferența anul trecut”, a declarat Mihai Pintilii, la finalul meciului FCSB – Corvinul.

FCSB se pregătește de Liga Campionilor

Această victorie în Supercupă marchează un început promițător pentru FCSB, care se pregătește acum pentru debutul în Liga Campionilor. Următoarea provocare pentru echipa din București va fi meciul împotriva echipei Virtus, iar antrenorii Charalambous și Pintilii privesc cu încredere către acest duel important.

”Am spus înainte de meci ca vrem sa începem sezonul cu un trofeu. N-am jucat așa de bine în prima repriză. Merită felicitări și Corvinul Hunedoara.

Suntem fericiți cu Marius Ștefănescu. Și restul care au venit recent au jucat bine. Și Daniel Popa la fel. La fel și Malcom Edjouma. S-au adaptat foarte repede la noi. Au arătat mult mai bine în repriza a doua.

Dacă mai vine vreun fotbalist foarte bun, atunci e binevenit.

Avem un lot numeros, iar pentru meciul din cupele europene cu siguranță vor fi unele modificări”, a declarat Elias Charalambous, la finalul jocului.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.