Cine este câștigătorul de la emisiunea Chefi la Cuțite?

0

Chefi la cuțite este cea mai urmărită emisiune culinară din România. Show-ul de pe Antena 1 este urmărit de sute de mii de telespectatori, de fiecare dată, iar marea finală este așteptată cu sufletul la gură.

Update 21.06 – Câștigătorul Chefi la Cuțite 2023. Nina Hariton, finalista din echipa lui Sorin Bontea, a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro.

”Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim. După un an de experiență și un an de studii în gastronomia franceză am dezvoltat în mine un gust mai rafinat de bucătărie. Cu toate că am o experiență puternică, adică eu sunt mândră de experiența mea, evident că am emoții”, a declarat Nina Hariton.


Update 20.06 – Chefi la Cuțite se termină. Finaliștii din acest sezon au luptat din greu pentru un loc în ultimul act.

„Oamenii ăștia chiar s-au străduit toți să facă ceva interesant. Arată foarte bine majoritatea!”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

„Doamne, Dumnezeule! Zici că n-au gătit ei! Uite câtă evoluție”, a completat Cătălin Scărlătescu.

„Astăzi ați avut trei probe și multe emoții. Pentru unii, oboseala și-a spus cuvântul. Cert este că toți sunteți câștigători. Unul dintre cei trei finaliști ai sezonului 11 este Pablo!”, a fost primul nume anunțat de Gina Pistol.

Al doilea concurent care a devenit finalist Chefi la cuțite sezonul 11 a fost Laurențiu Neamțu, iar cel de-al treilea este Nina Hariton. Rămâne de văzut cine va câștiga.


În ultima emisiune Chefi la Cuțite, echipa câștigătoare a lui Chef Sorin Bontea și concurenții săi, Monica Pușcoiu, Nina Hariton, Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr au intrat în semifinale direct.

După proba individuală eliminatorie, li s-au alăturat Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea din echipa lui Chef Florin Dumitrescu și Paul Tudosescu (Pablo), Ștefan Nistor și Anamaria Ijac (Anica) din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, potrivit a1.ro.

Urmează o semifinală epică și o finală savuroasă, luni și marți, de la 20:30, pe Antena 1. Rămâne de văzut cine va putea să facă față stresului și va avea nervii mai mari.

Foto: adevarul.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri