Dan Ursa a câștigat Survivor România, ediția 2023, și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Acesta a fost favoritul publicului și l-a devansat în finală pe Andrei Krișan. Dan Ursa nu a uitat de unde a plecat și a vrut să mulțumească oamenilor pentru sprijinul acordat, în special locuitorilor din orașul său natal Tășnad.
Dan Ursa a făcut o vizită la Primăria Tășnad, pentru a-i mulțumi personal primarului și localnicilor și a adus cu el trofeul Survivor 2023 pe care l-a lăsat la sediul Primăriei, pentru ca toți doritorii să-l poată admira.
Dintotdeauna a fost un om de omenie. Felicitări părinților pentru educație, un om cu un caracter deosebit.
Ești un om minunat, cu un caracter super frumos. DUMNEZEU să te ocrotească și să te binecuvânteze pe tine și pe toată familia ta!
Felicitări Dan Ursa, felicitări Primăria Tășnad!
Foarte corect ai procedat, Respect, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Dan Ursa, potrivit protv.ro.
Câștigătorul Survivor România a ajuns la Știrile Pro TV unde a mărturisit că totul este un vis și nu îi vine să creadă ceea ce se întâmplă.
La trofeu nici acum nu îndrăznesc să mă gândesc. Acest trofeu merită expus, nu depozitat, și o să-l expun la părinții mei acasă, cel puțin pentru o perioadă, pentru că m-au ajutat foarte mult pe parcursul vieții mele, a declarat Dan Ursa.
Câștigătorul Survivor a vorbit și in emisiune la Cătălin Măruță: Să supraviețuiești înseamnă să fii om. Erau răutăți, dar eu am o toleranță mai mare. Drept să vă spun, eu nici nu țin minte răutăți din astea, nu mă încarc cu ele. Eu am rămas cu toții într-o relație foarte bună.
Survivor România este deschis pentru înscrieri pentru cei ce doresc să ajungă în Republica Dominicană. Show-ul va începe ca de obicei în luna ianuarie a anului viitor. Asta dacă nu producătorii emisiunii au alte planuri. Dan Ursa a spus că s-a întors deja la serviciu.
„Am fost aici la muncă, în București. M-au primit colegii senzațional’ (…) „Faptul că am fost votat pentru mine a fost ceva de vis. Este greu de explicat. Până acum, aveam emoții să îmi fac singur selfie, acum mă oprește lumea pe stradă’.
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.