Show-ul Survivor este din ce în ce mai dur pe zi ce trece. Foamea, în special, și lipsa condițiilor moderne de viață sunt resimțite tot mai mult de concurenți. După eliminarea Anei Porgras de la echipa faimoșilor, se părea că lucrurile intră în linie dreaptă și se apropie de final.

Cu toate acestea, producătorii au avut alt plan, probabil și datorită rating-ului ridicat, și au decis să aducă în competiție încă patru noi concurenți. Pentru a fi mai exacți vor fi aduse patru noi fete. Acestea vor lupta pentru a se integra cât mai rapid și vor încerca să aducă puncte pentru echipele lor. Două dintre concurentele care au acceptat provocarea Survivor România 2021 sunt Raluca Dumitru și Irina Ceban, cunoscută drept Irisha de public.

Zanni, șocat de eliminarea Anei Porgras

Eliminarea faimoasei Ana Porgras a șocat pe toată lumea, însă Zannidache a fost cel mai afectat, acesta având o relație de prietenie mai veche cu Ana.

Îmi pare foarte rău că a ieșit Ana din competiție. Mă simt ca pe câmpul de luptă, a plecat un om foarte bun, un luptător. Ana a fost foarte bună în ultimul timp, a declarat Zanni.

Ana Porgras 2

Petiție online pentru revenirea Anei Porgras la Survivor

Ana Porgras din echipa faimoșilor a părăsit competiția, după ce a fost votată pentru eliminare de Jador. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, iar oamenii de acasă sunt revoltați și au făcut o petiție pentru reintrarea în concurs a fostei campioane a României. Petiția a strâns peste 80.000 de semnături.

Ana, concurenta de la Survivor, cea mai bună concurentă a emisiunii, a fost eliminată pe nedrept și vrem revenirea ei in competiție!, este mesajul petiției lansată de Andreea O. pe site-ul avaaz.org, una din cele mai cunoscute pagini web de acest tip.

În ceea ce priveşte relația cu Zannidache, Ana a mărturisit că este una specială care va continua și după show-ul Survivor.

Relația mea cu Zanni este mult peste una de dragoste, este una specială care va continua și după terminarea show-ului. Abia aștept să îl văd la aeroport, a adăugat Ana.

Emisiunea „Survivor” este transmisă de postul TV Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.