Noul sezon Survivor România va avea startul la începutul lunii ianuarie 2023. Se știu cine sunt concurenții din echipa Faimoșilor și din cea a Războinicilor. Daniel Pavel a anunțat cu surle și trâmbițe numele vedetelor care vor merge în Republica Dominicană.

Echipa Faimoșilor este formată din: Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Ada Dumitru, Carmen Grebenișan, Remus Boroiu, Bianca Patrichi, Vlad Munteanu (DOC), Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gabriel Gavriș (Gheboasă).

Sebastian Dobrincu: Ce poate fi mai frumos decât să te autodepășești? Nu sunt multe lucruri care mă mai mișcă. Pe plan personal am reușit să fiu stabil financiar, să am relații importante cu oameni dragi. O provocare e binevenită, iar eu sunt extremist. Mă duc să mă joc, să îi învăț pe alții să spună mereu DA unei provocări. Dacă voi fi norocosul câștigător, o să dublez banii și îi voi dona unei cauze umanitare.

Ștefania Stănilă: Cred că o să mă descurc foarte bine și vreau să facem o figură frumoasă. Îmi doresc să câștig această competiție, am încredere în mine că o să ajung în finală.

Gheboasa: Mă duc pentru experiență și pentru că am văzut emisiunea asta de când am fost mic. Cred că am mari șanse să mă descurc acolo. La Survivor nu voi avea nevoie de fashion si scheme, aici suntem supraviețuitori până la moarte. Eu am venit din noroi, să vezi ce o să fac la Survivor.

Vica Blochina: Am făcut toate lucrurile bune din viața mea în mod inconstient. Dupa ce am semnat, am văzut câteva episoade si am zis că nu mai vreau să merg. Mă duc să slăbesc 10 – 12 kile.

Bianca Patrichi: Am momente dese că eu chiar fac asta, plec la Survivor. Nu cred că sunt foarte conștientă că fac asta, dar vreau să fac asta.

DOC: Am fost baschetbalist profesionist, am făcut sport toată viața. Fizic nu voi avea probleme, dar psihic nu știu. Sunt dispus să fiu ce o să fiu.

Ionuț Iftimoaie: Simt deja emoția competiției. Îmi place echipa în care mă aflu, mă simt norocos și puternic.

Maria Constantin: Mă pregătesc psihic să îmi iau la revedere de la familie, un lucru foarte greu. Abia acum am realizat ce înseamnă aceasta competiție. Ce urmează…vom vedea. Presimt că urmează o vacanță frumoasă. E supertare experiența.

Remus Boroiu: Sunt o persoană care nu spune nu provocărilor. Cresc în medii de stres și competiție. Merg la Survivor cu gândul să vin acasă cu premiul cel mare.

Carmen Grebenișan: Așteptările sunt mari. E o luptă cu mine, vreau să îmi demonstrez mie că pot să fac față oricărei situații. Am acceptat provocarea asta pe care o aveam demult în gând. Vreau să mă bucur de ea până la maximum. Sunt o luptătoare, cred că am fost băiat în altă viață.

Jorge: Eu nu credeam că viata poate reîncepe la 40 de ani. De pe canapea toți suntem foarte buni. Am vrut să văd cum e de acolo.

Cine sunt concurenții din echipa Războinicilor?

După ce i-a prezentat pe faimoși, Pro TV a difuzat un promo în care i-a dezvăluit și pe războinici. Și printre aceștia sunt câteva vedete, însă vă lăsăm pe dumneavoastră să îi descoperiți.

razboinici 2023 Foto: facebook.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.