Daniel Pavel a anunțat în finala „Vocea României” când începe Survivor România 2023. Show-ul se anunță a fi cel mai tare sezon de până acum, iar ultimele noutăți vor fi prezentate întotdeauna aici pe digilive.ro.

Update

Show-ul Survivor va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:30 pe Pro TV. Concurenții abia așteaptă să ajungă în Republica Dominicană și se pregătesc fizic și psihic pentru acest lucru.


„Națiune Survivor, știu, știu că aveți emoții și că abia așteptați să îi vedeți pe membrii celor două triburi în primele confruntări. Simt energia voastră și sunt la fel de nerăbdător să pornim spre nisipul cald din Republica Dominicană și să dau fluierul de start.

Departe de casă, departe de confortul de zi cu zi, două tabere sunt gata de luptă, iar bătălia va fi mai tare ca niciodată. O țară întreagă este cu ochii pe ei: 12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta între ei pentru marele premiu. Este timpul ca spectacolul să se întoarcă la Pro TV. Probe extreme, caractere puternice și concurenți unul și unul pentru cel mai tare sezon Survivor din istorie. Un nou sezon începe, și am așteptat câteva luni să spun acest lucru, luni 9 ianuarie la Pro TV și pe voyo.ro, a anunțat Daniel Pavel în finala „Vocea României”.

Echipa Faimoșilor este formată din: Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Ada Dumitru, Carmen Grebenișan, Remus Boroiu, Bianca Patrichi, Vlad Munteanu (DOC), Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gabriel Gavriș (Gheboasă).

Echipa Războinicilor este formată din: Andreea Moromete – instructor fitness, Andrei Krișan – antrenor personal, Codruța Began – instructor aerobic și fitness, Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab, Vlad Golgoți, Maria Lungu – blogger, Ander – actor și scriitor, Darius Ursa, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Robert Moscalu – barman și Daria Kipper – jucătoare de baschet.

În acest moment nu se știu zilele în care va fi difuzat Survivor și nici orele la care va începe. Se poate presupune însă că show-ul va fi difuzat tot trei zile pe săptămână.

12 Faimoși. 12 Războinici. 2 triburi pregătite de luptă. O confruntare unică în lume. Lupta se apropie. Oare cine va merge până la final?

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.