Jocul de imunitate a fost câștigat, în această săptămână, de echipa Tigrilor cu scorul de 10-9. Dacă se juca până la 8 câștigau Vulturii, însă regulamentul a fost schimbat. Totodată, nu a mai fost joc individual de imunitate, astfel că votarea au făcut-o cei care au fost cei mai rapizi pe traseu.

Update

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor. Aceasta a plecat în lacrimi, mărturisind că a fost experiența vieții ei.

Știam, să-i rupeți săptămâna asta! Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru o experiență de viață și celor de acasă care au crezut în mine. Nu știu ce să zic, îmi pare foarte rău chiar dacă m-am așteptat, nu am niciun regret, am fost eu sută la sută, guralivă, nebună și vă iubesc pe toți. Vă aștept pe toți cu prăjituri. O să îmi fie dor de voi! Nu mai am nimic de spus, mulțumesc Domnul Dan, a spus Alexandra Duli.


Drept urmare, Alex Delea a votat-o pe Alexandra Duli, grupul a trimis-o în fața publicului pe Elena Chiriac, iar Duru l-a votat pe Marian Drăgulescu.

Cele mai mari șanse iasă din concursul Survivor le are Alexandra Duli, însă nici Elena Chiriac nu este văzută cu ochi buni de public. Cu toate acestea, până la votul final și anunțul lui Daniel Pavel nimic nu este sigur.

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.