Tot mai multe fete sunt atrase de mirajul televiziunii. În prezent, în România, sunt foarte multe show-uri TV la care pot participa oameni din toate categoriile sociale. Survivor face istorie cu audiențele înregistrate, însă nici emisiunea Insula Iubirii nu este departe.

Drept urmare, o fostă concurentă de la Survivor, după ce a fost eliminată a ales să participi în show-ul Insula Iubirii. Karina Fetica, fosta războinică, are foarte mulți fani și se pare că va face o impresie bună în noua emisiune care va începe în curând la Antena 1.

Aceasta are 26 de ani, a terminat Facultatea de Finanțe Bănci și a profesat în domeniu în trecut. Cu toate astea, tânăra a decis să renunțe la job-ul din acest sector economic care nu o împlinea, astfel și-a urmat visul de a deveni antrenoare de fitness. Karina c

Karina a mărturisit că a cucerit foarte mulți bărbați la viața ei datorită fizicului și personalității sale puternice. Așadar, potrivit acesteia, se va descurca de minune în noua emisiune.

Am sedus foarte mult la viața mea! Oamenii când mă descoperă tind să rămână, a susținut Karina.

Ea a avut în trecut o relație de 9 ani care s-a încheiat din cauza monotoniei. De asemenea, românii care au susținut-o la proiectul din Republica Dominicană știu foarte bine de povestea de dragoste născută acolo. Mai exact, Războinica a avut o relație cu Andrei Ciobanu.

Povestea lor s-a derulat sub privirile curioase ale telespectatorilor, majoritatea crezând că cei doi vor reuși să aibă o iubire fără sfârșit multă vreme după terminarea show-ului. Cu toate astea, tinerii au decis că nu sunt potriviți unul pentru celălalt, așa că au hotărât să meargă pe drumuri separate, potrivit playtech.ro.

Foto: playtech.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.