Consiliul de eliminare cu surprize

0

Jocurile individuale de la Survivor vin cu tot felul de surprize. Concurenții care, de obicei, erau în frunte au probleme fiindcă nu sunt obișnuiți cu o asemenea presiune. De aceea, Marian Drăgulescu, multiplu campion la gimnastică, se descurcă așa de bine.

Update

Propuși pentru eliminare au fost Oana Ciocan, Elena Chiriac și Alex Delea. Din păcate Oana a avut cele mai puține voturi, deși fanii emisiunii, au mărturisit pe rețelele de socializare că, sperau ca Elena să fie cea eliminată.

Domnul Dan, mă doare inima. Am crezut în șansa mea. Am luptat, deși mi-a fost greu. Sunt atât de mândră că am ajuns până aici, deși nu credeam. Nu pot să plâng. Sunt recunoscătoare, m-am maturizat, a fost prima reacție a Oanei.


Update

Din păcate pentru el, Marian Drăgulescu a fost eliminat când se aștepta mai puțin. Se pare că publicul a decis ca Ionuț Popa să rămână în concurs.

În jocul din această seară Ionuț Popa a câștigat imunitatea, iar Elena Chiriac va pleca acasă, potrivit zvonurilor de pe piață. O ediție incendiară.


Survivor România se termină într-o săptămână, iar concurenții trag cu dinții să ajungă în finală. Din păcate, ei vor fi eliminați, unul câte unul până va rămâne un singur Supravieţuitor.

Primul eliminat este Ștefania. O surpriză uriașă pentru fani, care o vedeau până spre final în concurs. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile.

Cu lacrimi în ochi, Ștefania Ștefan a declarat: ”Cum am spus mereu, totul ne este scris în cărți. Poate atâta a fost învățătura mea pentru mine în această competiție. Am învățat multe lucruri, m-au schimbat multe lucruri, în bine, lipsa hranei, greul pe care l-au dus aici, zilele, lunile, am tras tare în fiecare zi aici, m-am luptat psihic, fizic, am dat tot ce am putut, sunt mândră de parcursul meu aici. Am reușit mereu să ajut echipa, am ajutat cu strategii, cu încredere, cu ștafete, cu tot. Îmi pare nespus de rău că nu pot să văd mai departe cum va fi”.

În cel de-al doilea joc de eliminare, Elena Chiriac a câștigat imunitatea, iar la eliminare au ajuns Ionuț și Marian Drăgulescu. Cel care a plecat acasă a fost însă Ionuț, potrivit zvonurilor de pe rețelele de socializare.

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri