O săptămână și un pic până la marea finală Survivor România. Câștigătorul va primi 100.000 de euro. Jocurile individuale vor fi pe viață și pe moarte, iar fiecare concurent este pe cont propriu și va trage pentru el, pentru a accede în ultimul act.

Update

Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor. Surprinzător Ionuț Popa a avut mai multe voturi decât acesta. Drăgulescu a avut cea mai frumoasă plecare de până acum.

Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare, această experiență unică. Mă bucur că am ajuns până la acest moment, îi felicit pe colegii mei și le urez succes. Cel mai bun să câștige, sper să fie de la culoarea roșie. O ușă se închide pentru mine, dar o altă ușă se va deschide. Îmi este foarte dor de casă, de cei dragi. Mă  gândesc cu bucurie că a sosit momentul să mă întorc acasă, a declarat Marian Drăgulescu.

În jocul individual de astăzi Ionuț Popa este câștigător. Potrivit zvonurilor de pe rețelele de socializare, Elena Chiriac va fi propus la eliminare și va fi și cea care va pleca acasă.


Dacă este să ne luăm după ce am văzut în sezoanele trecute, sigur vom avea parte de surprize la eliminări, fiindcă tensiunea este maximă și oricine poate greși.

Alexandru Nedelcu, Ionuț Popa, Oana Ciocan, Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu, Blaze, Elena Chiriac și Alex Delea sunt cei 8 care continuă lupta spre titlu și premiul de 100.000 de euro. Daniel Pavel i-a anunțat pe aceștia ce urmează în săptămânile următoare.

Urmează o etapă crucială, de maximă importanță. Inimile voastre o simt, mințile o formulează. Voi intrați în etapa confruntărilor individuale, a spus Daniel Pavel la Consiliul de eliminare.

Cei de acasă și-au putut vota favoriții până la data de 18 mai, ora 23:00, iar Daniel Pavel a atras atenția că aceasta este singura modalitate de a le arăta Tigrilor și Vulturilor că îi susțin.

Cel care câștigă prima probă de jocuri individuale va pleca din camp, într-o excursie de vis, a anunțat Daniel Pavel.

Marian Drăgulescu este marele câștigător al primelor jocuri individuale. Pe lângă faptul că s-a calificat mai departe, acesta a beneficiat și de o ieșire alături de două fete frumoase: Elena Chiriac și Ștefania.

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.