Răsturnare de situație în cazul de la Caracal. După atâta timp, abia acum s-a aflat cui i-a dat Gheorghe Dincă telefonul mobil de pe care a sunat-o pe mama Alexandrei Măceșanu. O situație incredibilă, nu-i așa?

Ba mai mult, dosarul lui Gheorghe Dincă nu o să se elucideze el se îngreunează mai mult, după ce jucători trebuie să audieze nu mai puțin de 80 de martori.

Martor de 8 ani în dosarul lui Gheorghe Dincă

Da, este adevărat. Unul dintre martorii audiați în dosarul lui Gheorghe Dincă are 8 ani. Se pare că aceasta este cel căruia Dincă i-ar fi dat telefonul de pe care a fost sunată mama Alexandrei Măceșanu la o zi după răpire.

Avocații familiilor celor două fete au cerut refacerea rapoartelor de expertiză, după ultimele evenimente apărute.

Copilul a spus că Dincă a ieșit din Bănie și i-a lăsat o sacoșă cu un telefon. Totodată, copilul mai afirmă că Dincă avea mustață, însă toată lumea știe că nu avea. În același timp, îl recunoaște pe Dincă din boxă, a spus Carmen Obîrșanu, avocata familiei Melencu, potrivit gandul.ro.

Ba mai mult, Carmen Obîrșanu a cerut instanței să verifice apeluri video din telefonul cu pricina, înainte și după răpire.

Am făcut adresă oficială și mi-a venit, oficial, că pe listingul real se află apeluri video inițiate de pe telefonul Luizei, apeluri video care au fost șterse de anchetatori de pe listingul de la dosar. Prin ștergerea acestor apeluri, ce probe au vrut să ascundă?

Pentru că sunt sute de apeluri, chiar după răpire, pe un listing sunt cinci și pe altul sunt șase apeluri video, a precizat avocata potrivit capital.ro.

Gheorghe Dincă este acuzat de procurorii de răpirea, violarea și uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. După peste 2 ani de zile adevărul nu a ieșit la iveală, iar ancheta parcă bate pasul pe loc.

Foto: pexels.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.