Cosmin Stanciu din echipa Faimoșilor s-a accidentat grav și a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Situația este una gravă fiindcă a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. Se pare că faimosul nu mai putea respira cum trebuie. Ba mai mult, în camp, acesta și-a rugat colegii să nu îl facă să râdă fiindcă nu poate să respire.

Elena a observat că situația este gravă, deoarece Cosmin stătea chircit neputând să respire cum trebuie de la durere. Ștefan a declarat în camp că speră să își revină și să nu fie ceva foarte grav. Acest lucru l-a enervat pe Zanni care l-a acuzat de ipocrizie.

Vezi discuții în echipă. Ce rău ne pare, săracul, sper că e bine. Băi, lăsați măi vrăjeala asta. Voi știți ce înseamnă ca un campion să plece acasă pe motive medicale. Înseamnă că voi mai stați o săptămână aici, înseamnă că voi aveți șanse mai mari să ajungeți mai departe. Când aud vrăjelile astea…știu exact ce este în capul fiecăruia. Nu vă pare rău, mai ales ție, Ștefan, care spuneai să ridice mâna și să plece că ți-era frică la imunități să nu se piardă puncte. Dacă Cosmin va pleca acasă, ne pare rău că e în spital, că poate are ceva, probleme, dar cei noi sunt convins că se bucură categoric că mai au un loc în față, a spus Zanni.

La ultimul Consiliu de eliminare a plecat Adelina de la echipa Războinicilor. Aceasta a fost la vot împreună cu Maria și Albert. Surprinzător, Andrei a ieșit favoritul publicului.

Competiția Survivor se apropie de final, concurenții s-au unit și în curând se va trece la individual. Fiecare concurent va lupta pentru el, iar toată lumea speră să prindă semifinalele și poate chiar marea finală. Show-ul Survivor este transmis de Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00.

Foto: kanald.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.