Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România 2021. Faimoasa a avut de îndurat multe pentru a ajunge în această parte a competiției. Ba mai mult, în ultima perioadă și aspectul fizic al Elenei s-a schimbat, aceasta părând că s-a îngrășat un pic. Lucrurile sunt un pic diferite și au fost explicate de Cătălin Moroșanu.

Cu Elena m-am înțeles cel mai bine. Din prima zi în care am intrat în concurs dormeam cu ea. Nu știam performanța ei sportivă, dacă era bună sau nu.

Mi-a plăcut caracterul ei, bunul ei simț, are cei 7 ani de acasă. Mereu a fost o femeie cu bun simț și mi-a plăcut chestia asta. Au fost momente când și ei i-a fost greu și mie mi-a fost foarte greu.

Acum a rămas singură și sper să se împrietenească cu alte persoane.

Sper că Dumnezeu să o ajute să ajungă până în finală și să câștige concursul. O văd în finală, de câștigat nu știu, oamenii vor decide. Ai văzut cum arată acum?! Este umflată, femeia n-a mai avut menstruație de când a venit. Efectiv au dereglări hormonale. Mă trezeam lângă ea și avea față umflată. Și i-am zis să meargă la medic, dar nu avea ce să-i facă.Pentru femei e cruntă competiția. Femeile sunt niște eroine că rezistă acolo, pentru bărbați e altceva și ca igienă. M-a întrebat cineva dacă facem dus. Făceam baie în apă sărată, fără săpun, fără nimic, a declarat Cătălin Moroșanu la Teo Show.

elenaConflictul dintre Elena Marin și Zanni

Cătălin Moroșanu a afirmat că toată lumea știa ca Zanni i-a furat mâncarea Elenei și cu toate acestea nimeni nu a spus nimic. Chiar și așa Zanni a terorizat-o pe Elena în următoarele 4 luni, iar mărturisirea ulterioară a acestuia și scuzele nu prea își mai au rostul.

Mi-a plăcut de Ștefan, e asumat! L-a înfruntat bărbătește pe Zanni, nu l-a lovit, dar i-a spus ceea ce avea să îi spună. Eu nu aș fi putut face așa ceva, nu aveam cum să mă duc în acest mod spre Zanni, ar fi fost mult prea disproporționată înfruntarea. În plus, că eu am fost totuși un fel de lider acolo, nu ar fi fost ok, trebuia să fiu cel mai echilibrat. Băiatul acela (Zanni n.r) nu este chiar cel mai corect. Iar Ștefan, s-a văzut, nu admite asemenea lucruri. Mă bucur că, totuși, nu au avut loc lucruri mai grave.

Acum a recunoscut că a furat de la Elena. Noi știam, știam că este el, deja, după atât timp petrecut împreună, știam imediat când cineva minte, când cineva face ceva urât. Dar acum, după 3, după 4 luni a recunoscut. Și, să fim serioși, scandalul de la asta a pornit, că Zanni a furat. Acum, cu seninătate, recunoaște că a furat de la Elena Marin, dar că a terorizat-o timp de 3, de 4 luni, nu și-a cerut scuze, a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit kfetele.ro.

elena marin concurentaCompetiția Survivor se apropie de final, concurenții s-au unit și în curând se va trece la individual. Fiecare concurent va lupta pentru el, iar toată lumea speră să prindă semifinalele și poate chiar marea finală. Show-ul Survivor este transmis de Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00.

Foto: kanald.ro și stiriromania.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.