Costel Gâlcă vrea fotbaliștii de calitate. După ce a terminat pe locul 3 în sezonul trecut de SuperLigă, Universitatea Craiova are ambiții mari pentru noua stagiune, vizând câștigarea trofeelor. Costel Gâlcă, antrenorul în vârstă de 52 de ani, este determinat să găsească cele mai bune soluții pe piața de transferuri pentru a întări echipa.

Planurile lui Costel Gâlcă pentru întărirea echipei

Costel Gâlcă știe că pentru a avea șanse reale la trofee, echipa sa are nevoie de întăriri. De aceea, el caută activ jucători care să aducă un plus de valoare și experiență formației din Bănie.

”La număr stăm bine, dar ne dorim ca în următoarele zile să vină noi jucători, pentru că avem nevoie. Vin cei doi jucători din Costa Rica (n.r. Carlos Mora și Luis Paradela) şi sperăm să vină şi ceilalţi, pentru că avem nevoie de jucători de calitate, care să aducă un plus echipei.

Sunt amicale bune pentru perioada de pregătire, dar sper să avem toţi jucătorii. Fiecare sezon este greu, sperăm să începem bine, să facem meciuri bune.

Trebuie să avem multă constanţă în jocuri, să câştigăm, avem nevoie şi de suporteri tot timpul şi prin rezultate bune putem să-i aducem la stadion.

Mitriţă şi Ivan sunt cu noi, dar avem nevoie şi de alţii, pentru că trebuie să aducem un plus, ca să ne putem bate cu celelalte echipe”, a declarat Costel Gâlcă, potrivit prosport.ro.

Începutul pregătirilor pentru noul sezon

Universitatea Craiova s-a reunit pe 10 iunie, după două săptămâni de vacanță. Jucătorii au început antrenamentele în Bănie, pregătindu-se intens pentru noul sezon. Pe 17 iunie, echipa a plecat spre Salzburg, Austria, pentru al doilea cantonament al verii, unde vor rămâne până pe 1 iulie.

Meciuri amicale în Austria

În perioada petrecută în Austria, Universitatea Craiova va disputa patru meciuri amicale pentru a-și testa forțele și a se pregăti optim pentru noul sezon. Adversarii vor fi echipe de calibru:

  • 24 iunie: Legia Varșovia (Polonia)
  • 26 iunie: Slask Wroclaw (Polonia)
  • 29 iunie: Ludogorets Razgrad (Campioana Bulgariei)
  • 30 iunie: Jablonec

Vocea vestiarului: Andrei Ivan

Andrei Ivan, atacantul Universității Craiova, a subliniat și el importanța aducerii de noi jucători. La plecarea în cantonamentul din Austria, Ivan a declarat că echipa mai are nevoie de transferuri pentru a fi competitivă și a se putea bate pentru trofee.

”Dacă am contract încă 3 ani, înseamnă că o să rămân, dar nu pot spune nimic momentan. Cred că o să ne întărim, chiar acum în Austria vor veni jucători.

Vor fi teste bune pentru noi, ne vom întoarce mai puternici. Sper să marcheze Bancu la Euro, are acest talent, a făcut-o şi cu Finlanda la Bucureşti”, a declarat Andrei Ivan.

Universitatea Craiova își propune un sezon de succes, cu obiectivul clar de a câștiga trofee. Antrenorul Costel Gâlcă lucrează intens pentru a întări echipa, în timp ce jucătorii, în frunte cu Andrei Ivan, sunt conștienți de necesitatea unor noi transferuri pentru a atinge aceste ambiții. Cantonamentul din Austria și meciurile amicale vor juca un rol crucial în pregătirea echipei pentru provocările ce urmează.

Foto: Facebook CS Universitatea Craiova

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.