Dinamo București a făcut un transfer important pentru noul sezon, aducându-l pe fundașul Raul Opruț de la formația belgiană KV Kortrijk. Împrumutat pentru un sezon, Opruț vine cu ambiții mari și obiective mărețe, gata să contribuie la succesul echipei din „Ștefan cel Mare”.

Primele declarații ale lui Raul Opruț

După sosirea sa la Dinamo, Raul Opruț a făcut primele declarații oficiale, exprimându-și entuziasmul pentru noua provocare. El a subliniat că a fost primit călduros de echipă și de fani și este determinat să răsplătească această încredere prin evoluții solide pe teren.

„Mă simt foarte bine, sunt foarte fericit. Chiar îmi doream să ajung la un club cu istoria pe care Dinamo o are. Mi-am dat seama de aseară când a apărut prin presă și mi-au dat vreo 40-50 de fani mesaje. Am simțit cu adevărat căldura clubului. Sunt fericit că sunt aici și sper să răsplătesc aceste așteptări cu evoluțiile mele din teren.

Vreau să joc cât mai bine, să fiu sănătos și obiectivul de echipă este important să facem un sezon bun. Cu siguranță vor fi obiective mărețe pentru că Dinamo mereu și-a propus să fie acolo sus. Sperăm să reușim acest lucru și să bucurăm toți suporterii care susțin Dinamo”, a declarat Raul Opruț, potrivit Digi Sport.

Performanțele anterioare ale lui Opruț

În sezonul trecut, Raul Opruț a jucat pentru FC Hermannstadt, tot sub formă de împrumut. La echipa din Sibiu, el a evoluat în 20 de partide, marcând un gol împotriva lui Dinamo București și oferind o pasă decisivă în meciul cu FC U Craiova. Aceste performanțe au demonstrat potențialul său și l-au adus în atenția departamentului de scouting al „câinilor roșii”.

Raul Opruț a acumulat, de asemenea, experiență internațională, evoluând în patru partide pentru prima reprezentativă a României. Conform Transfermarkt, cota de piață a fundașului este de 500 de mii de euro, reflectând valoarea și potențialul său pe teren.

Planurile lui Zeljko Kopic

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo București, a explicat într-un interviu acordat RadioDinamo1948 motivul pentru care Opruț a fost adus la echipă.

„Este unul dintre jucătorii pe care i-am analizat, a fost urmărit de departamentul de scouting, ne-am gândit să avem opțiuni. Avem concurență în stânga, Amzar, Bordusanu, dar vreau să am pe toate posturile calitate înainte de toate, jucătorii să lupte pentru poziția lor în echipă. Oprut a fost parte a echipei naționale și cred că pentru el va fi o șansă importantă să demonstreze și sper ca pe viitor să facă parte din echipa națională, dar trebuie să arate asta pe teren, așa cum trebuie să o facă toți”, a spus Zeljko Kopic, potrivit RadioDinamo1948.

Contractul lui Raul Opruț include o clauză de cumpărare definitivă la sfârșitul sezonului viitor, ceea ce deschide posibilitatea ca el să rămână pe termen lung la Dinamo București, dacă va impresiona prin evoluțiile sale.

Raul Opruț se alătură Dinamo București cu obiective clare și determinarea de a contribui la succesul echipei. Cu sprijinul antrenorului Zeljko Kopic și al fanilor entuziaști, Opruț are toate șansele să devină un pilon important al „câinilor roșii” în sezonul care urmează. Ambițiile sale și ale clubului se aliniază perfect, promițând un sezon plin de realizări și performanțe remarcabile.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.