Antrenorul Universității Craiova, Costel Gâlcă, se pregătește intens pentru debutul său oficial în SuperLiga, dar nu îl va avea la dispoziție pe Alexandru Mitriță în meciul cu Sepsi OSK, o veste care îi aduce o doză de îngrijorare înaintea confruntării.

Revenit recent în postura de antrenor al echipei din Bănie, Gâlcă este determinat să obțină cele trei puncte în meciul cu Sepsi, însă absența lui Mitriță constituie o pierdere importantă pentru strategia sa. Cu toate acestea, antrenorul își exprimă încrederea în lotul său și în capacitatea echipei de a face față provocării.

Potrivit informațiilor obținute de Digilive.ro, Costel Gâlcă a subliniat importanța obținerii victoriei în fiecare meci rămas din SuperLiga, având ca obiectiv final clasarea pe locul secund în campionat. Chiar dacă speranțele la titlul de campioană par să fi dispărut, Universitatea Craiova rămâne hotărâtă să-și atingă obiectivele propuse pentru acest sezon.

„Cu siguranță nu o să fie un meci ușor pentru că Sepsi este o echipă agresivă, care verticalizează foarte mult. Este o echipă care face pressing avansat, să vedem cum putem să contracarăm aceste situații. Îmi doresc să câștigăm și să avem șanse în continuare la locul doi.

Suntem în postura de a termina pe locul doi, dar suntem obligați să câștigăm fiecare meci. Mi-aș dori ca echipa mea să se impună la fiecare meci, dar importante sunt rezultatele acum. Lucrul cel mai important pentru noi este să câștigăm cât mai multe puncte.

Sunt accidentați, așa cum este cazul lui Mitriță. Să vedem dacă îl avem la meciurile următoare, trebuie să găsim soluții pentru că Mitriță este important pentru noi”, a declarat Costel Gâlcă.

Ce cred fotbaliștii despre Costel Gâlcă?

Anzor Mekvabishvili, unul dintre jucătorii Universității Craiova, a oferit primele impresii despre venirea lui Gâlcă în echipă, exprimându-și încrederea că antrenorul va aduce un plus de valoare și va contribui la evoluția echipei în viitoarele meciuri.

„Va fi un joc greu, pentru că această echipă are istorie, încearcă să fie cei mai buni. Au pierdut un singur meci, au obținut două remize și au câștigat ultimul joc în minutul 95. Putem vedea că această echipă este una muncitoare.

Joacă acasă, deci cu siguranță vor da totul, dar așteptările noastre sunt acelea de a fi mereu în top. Fiecare echipă are propriu stil de joc, încearcă să joace fotbal și nu le este frică. Orice meci din campionatul românesc este greu. Aici evoluează foarte mulți jucători experimentați, ce au calitate.

Meciurile sunt grele și interesante. Prima oară l-am văzut ieri și mi-am dat seama că este un om foarte bun. Știu din trecutul său că a evoluat în Spania, are multă experiență din echipa națională și pot spune că ne va ajuta să evoluăm. Îmi doresc tot ce-i mai bun pentru el și echipă. Este o persoană foarte bună în opinia mea.

Prima oară când am ajuns a fost iarnă, deci a fost mai greu, pentru că în acest timp orice oraș este puțin mai lent. Acum totul este mult mai verde, mai frumos afară. Am văzut locuri frumoase aici pentru plimbări și pentru odihnă.

Oamenii sunt super, vă pot spune că iubesc fotbalul, iubesc acest joc și iubesc viața. Este un oraș liniștit cu oameni buni, iar despre suporteri pot spune că sunt «nebuni». Trăiesc totul cu intensitate”, a declarat Anzor Mekvabishvili, potrivit fanatik.ro.

Cu toate că momentul este tensionat, atât antrenorul cât și jucătorii sunt hotărâți să depună efortul maxim și să lupte pentru fiecare punct în restul meciurilor din SuperLiga. Debutul lui Gâlcă pe banca Universității Craiova reprezintă nu doar o provocare, ci și o oportunitate de a demonstra că echipa poate obține performanțe deosebite sub îndrumarea sa.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.