FCSB ”a dat lovitura” pe piața transferurilor pentru sezonul următor, anunțând întoarcerea lui Malcom Edjouma în echipă. Acesta este primul transfer făcut de clubul lui Elias Charalambous în pregătirea pentru viitoarea campanie fotbalistică. Edjouma, mijlocașul defensiv în vârstă de 27 de ani, revine la FCSB după ce a fost împrumutat la echipa italiană Bari.

Potrivit informațiilor obținute de digilive.ro de la surse interne ale clubului, FCSB se pregătește deja pentru viitorul sezon, iar strategia de transferuri este una ambițioasă. Conform declarațiilor lui Gigi Becali, se așteaptă ca Elias Charalambous să primească aproximativ cinci jucători noi, iar întoarcerea lui Edjouma este doar începutul.

Malcom Edjouma va juca pe alt post la FCSB

Împrumutul lui Malcom Edjouma la Bari a fost o experiență interesantă pentru jucător, acesta bifând 22 de apariții în Serie B, în care a alternat între titularizare și rezervă. Cu doar două goluri și o singură pasă decisivă, performanțele sale nu au fost excepționale, dar experiența acumulată într-un campionat competitiv precum cel italian este considerată valoroasă pentru dezvoltarea sa ca jucător.

Cu toate acestea, revenirea lui Edjouma la FCSB este primită cu entuziasm de către suporteri, care își doresc să-l vadă pe francez revenind la forma care l-a făcut unul dintre jucătorii de bază ai echipei. Desigur, există și planuri pentru viitorul său rol în echipă, Gigi Becali exprimându-și intenția de a-l reprofila pe Edjouma pe postul de atacant.

„Se întoarce dacă vreau să-l iau. Că el are până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Care-i treaba? Încă un jucător în plus la mijlocul terenului strică?

Iar dacă el se întoarce îl bag în echipă direct atacant. Numai atacant îl bag. Dă cu capul, apare bine în fața porții, dă goluri. Cu spatele la poartă nu e foarte bun, dar protejează mingea. Adică se lipește mingea de el, are magnet la picior.

Nu merge așa. Adică trebuie să ai lot numeros ca să poată să le tremure picioarele când intră. Trebuie să fie concurență, măi, tată. Eu acuma mă pregătesc de Champions League și trebuie să fiu lăsat. Mă lasă toți că sunt băieți buni”, a spus Gigi Becali.

Întoarcerea lui Edjouma aduce o doză de optimism și încredere în cadrul echipei, în contextul în care FCSB se pregătește să-și îndeplinească obiectivele pentru sezonul următor. Cu contractul său valabil până în 2026 și o evaluare conform Transfermarkt de 650.000 de euro, Edjouma rămâne un activ valoros pentru clubul bucureștean.

În timp ce suporterii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va desfășura parcursul lui Edjouma în următoarele sezoane, pregătirile continuă pentru FCSB în vederea întăririi lotului și a obținerii performanțelor dorite în SuperLiga și în competițiile europene.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.