Costel Gâlcă vede un viitor frumos pentru Știința. Universitatea Craiova triumfă în fața FCSB cu un scor de 2-0, marcând o victorie semnificativă în cadrul etapei a 8-a din play-off-ul SuperLigii României. Această victorie a fost crucială pentru echipa olteană, care acum se află la egalitate de puncte cu CFR Cluj, după ce aceștia au învins-o și ei pe Rapid în aceeași rundă.

Raul Silva și Andrei Ivan au fost eroii serii, marcând golurile care au asigurat succesul echipei conduse de Costel Gâlcă. După meci, Gâlcă a subliniat importanța victoriei, afirmând că era esențial să câștige această partidă, având în vedere rezultatele mai puțin favorabile din ultimele confruntări.

”Mă bucură faptul că a marcat Andrei Ivan din nou. Am înscris destul de repede, iar acest lucru a fost foarte important, s-a văzut din atitudinea jucătorilor.

După vreo 20 de minute am făcut pasul înapoi și nu am mai ținut de minge. Am cedat total terenul în repriza a doua, dar am avut câteva contre periculoase, iar apoi am reușit să fructificăm un contraatac.

Sunt meciuri decisive pentru noi. Sper să facem un meci bun la Constanța și să plecăm cu cele trei puncte.

Vlădoiu a făcut meciuri foarte bune. Am preferat să-l băgăm în repriza a doua și s-a văzut că a făcut diferența. Era important pentru noi să câștigăm azi, având în vedere rezultatele din ultimele meciuri”, a declarat Costel Gâlcă la flash-interviu.

Costel Gâlcă, fericit că a învins FCSB

FCSB avea o serie impresionantă de 4 victorii consecutive în fața Craiovei, însă acest lucru nu a descurajat echipa lui Gâlcă. La finalul meciului, antrenorul a fost prezent la flash-interviu, exprimându-și bucuria și satisfacția pentru performanța echipei sale. El a accentuat importanța triumfului obținut pe terenul propriu, pe stadionul Ion Oblemenco, dat fiind că echipa sa a suferit unele înfrângeri amare în confruntările directe anterioare.

Această victorie nu numai că încetinește avântul FCSB-ului, dar și îi dă un impuls semnificativ Universității Craiova în cursa pentru titlu. Pentru suporterii echipei oltenilor, acest rezultat este un motiv de bucurie și optimism, iar pentru antrenorul Gâlcă și jucători, este o confirmare a potențialului și a determinării lor de a lupta pentru succes în SuperLiga României.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.