Albert Oprea a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați concurenți de la Survivor România 2021. După ce a revenit în țară, acesta a reluat o prietenie frumoasă cu Simona Hapciuc. De altfel, războinicul a mărturisit că i-a plăcut de faimoasă de cum a văzut-o și era fascinat de cât de dotată era blonda.

Cu cine se iubește Albert Oprea?

Războinicul a povestit că i-au plăcut multe fete de la Survivor România, însă cu Simona Hapciuc s-a creat o legătură frumoasă. Ba mai mult, acesta a mărturisit că atunci când va întâlni femeia potrivită o va cere în căsătorie, fără să stea pe gânduri prea mult. „Dacă găsesc persoana portivită și mâine mă căsătoresc”.

Nu știu… Suntem prieteni foarte buni. Nu formăm un cuplu. Ne înțelegem foarte bine. Fizic m-a atras de la început. Au fost mai multe fete care m-au atras, iar ea este una dintre ele.   Suntem prieteni foarte buni, deocamdată.

La decolteuri m-am uitat la Simona Hapiciuc care chiar era dotată. Mă uitam să văd dacă sunt adevărate sau sunt puse, a declarat Albert Oprea, potrivit Kanal D.

simona hapciuc

Ce spune Simona Hapciuc despre Albert Oprea?

Simona Hapciuc a recunoscut că se simte bine în compania lui Albert Oprea și îl cauta mereu cu mesaje. Ba mai mult, la unul dintre ele era și un îndemn mai deocheat.

Viața mea, tu ești la mare ca să te distrezi, eu sunt la mare ca să muncesc, așa că dacă vrei să facem story-uri împreună, mișcă-ți c…l ăla sexos și adorat de toate toate gagicile din România, spre Saturn și facem câte Story-uri vrei tu…Te pup și te iubesc, pa!, i-a scris Simona Hapciuc în mesaj lui Albert Oprea.

În prezent, Albert Oprea este singur și își așteaptă marea dragoste. În ultima perioadă, se pare că Albert a început să îi trimită mesaje și inimioare de apreciere la textele postate fostei concurente de la emisiunea “Bravo ai stil”, Bianca Rus. Mesajele de apreciere sunt și viceversa și urmează să vedem în perioada următoare cum vor evolua lucrurile.

Foto: Kanald.ro și paginademedia.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.