Zanni câștigă sume de bani frumușele pentru a cânta la un concert. Cota de piață a acestuia a crescut mult după ce a participat la Survivor România 2021. Înainte, el a fost și la emisiunea „Chefi l cuțite” de la Antena 1. Băiatul care susținut în cariera muzicală de Alex Velea și Antonia. Cuplul i-a lansat pe piață și pe Mario Fresh și Lino Golden.

Câți bani câștigă Zanni la un concert?

Așadar, persoane din cercul de prieteni ai lui Alex Velea și Antonia au mărturisit că Zanni câștigă bani frumoși pentru un concert. Dacă ar fi să presupunem, câștigătorul Survivor România ar încasa între 3.000 și 5.000 de euro pentru un concert, în funcție de locație.

Mario Fresh și Lino Golden nu se mai dau jos din pat fără 2.500 de euro. Ei se află în topurile muzicale, le-au crescut pretențiile. Iar Zanni cu siguranță îi va depăși pe Mario și pe Lino, după ce a câștigat marele concurs de supraviețuire Survivor România, filmat de Kanal D în Republica Dominicană.

Lino Golden este foarte dorit la spectacole, puștoaicele sunt înnebunite după el, are voce bună și este șarmant.

El are tarife diferite – la baluri și cluburi ia 2.500 de euro, la spectacolele în aer liber ia 3.000 de euro, la evenimentele private cere 3.300 de euro, în străinătate-3.500 de euro. Pentru spectacolele din provincie, vrea 3 camere la un hotel de minimum 3 stele, pentru cei 4 artiști din trupa lui, au dezvaluit câteva surse pentru Impact.ro

Survivor All stars

Zanni s-a dat de gol și a povestit într-un filmuleț pe YouTube că sezonul 4 din Survivor va fi All stars.

Se va mai întâmpla. Nu pentru că aș repeta-o eu. Va mai fi încă un sezon, sezonul 4. Nu spun mai mult de atât, a dezvaluit Zanni într-o sesiune Q & A pe Youtube.

La viitorul show va participa și el, alături de câștigatorii și finaliștii din edițiile trecute, precum: Gheorghe, Emanuel Neagu, Iancu Sterp, Lola, Marius Crăciun, Andrei Dascălu sau Maria Chițu. 

Ana Porgras mesaj

Zanni a spus cu subiect și predicat ce scria în mesajul din telefonul Anei Porgras

În ceea ce priveşte relația dintre Ana Porgras și Zanni, câștigătorul Survivor România 2021 a făcut lumină pentru prima dată. Acesta a mărturisit cu subiect și predicat ce scria în mesajul din telefonul faimoasei. Se pare că Ana avea deja o relație de dragoste, care l-a deranjat pe Zanni.

A venit Sebi la mine: „Mi-a spus cineva să ai grijă cu Ana”. I-am zis că nu vreau să judec un om din ce aud, poate la viața ei a făcut ce a spus el, dar ne mai schimbăm în viață. Ana era super absentă în seara aia, nu era în apele ei, se certa cu cineva pe telefon și tot părăsea grupul, se ducea să vorbească.

Lipsea o oră, se întorcea. A venit și spunea că mă iubește, că i-a fost dor de mine și ea dispărea cu jumătățile de oră. O simțeam că nu e ok deloc.
Ea a venit cu încă un telefon, să mi-l dea mie. Ea de fapt mi-a adus alt telefon ca să nu îi cer eu ei telefonul pentru că ea vorbea cu cineva. Ce vorbea ea, nu era problema mea.

Era problema doar că ea susținea că mă iubește și vorbea cu alți gagii pe telefon. Într-adevăr, era o problemă, dar nu de gelozie. (…) În cameră mi-a dat telefonul și m-a băgat ea pe Instagram, să se asigure că intru pe Instagram. Mă analiza și am intrat direct cu tupeu, că am vrut să mă asigur de ceea ce simțeam.
Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog răspunde”. Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că „stai cu ăla”, o înjura ăla și ea îi zicea „Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!” Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat.
M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonu, a înghițit în sec și se făcea că plouă. Și i-am zis „Mă, Ano, știi că mereu ai fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam”. Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit, în două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit, a mărturisit câștigătorul Survivor România 2021, potrivit wowbiz.ro.
În prezent, Zanni este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Notorietate acestuia a crescut după ce a câștigat Survivor România 2021.

 

Ana Porgras a reacționat imediat după acuzațiile lui Zanni. Aceasta nu s-a mai abținut și l-a făcut praf pe câștigătorul Survivor România 2021.

Ca drept dovadă, nu mi-a schimbat viața cu absolut nimic, în afara faptului că mi-a crescut numărul de urmăritori pe Instagram şi care nu mă ajuta cu nimic, pentru că ce credeți, nu câștig nimic din asta, viața mea a rămas exact aceeași!

Un ultim lucru: haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viața, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de doua ori la televizor și se cred exemple de urmat!

Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fost aceea de a fi o fostă campioană mondială. “Survivor” a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni, a scris Ana Porgras pe Instagram.

Foto: spynews.ro și kfetele.ro
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.