Maria Chițu trăiește o frumoasă poveste de dragoste, după ce a plecat de la Survivor România 2021. Blonda s-a îndrăgostit în avionul de întoarcere acasă din Republica Dominicană de un băiat, iar sentimentul a fost reciproc. Cei doi sunt foarte fericiți și vor să vadă unde va duce această relație frumoasă.

Cu cine se iubește Maria Chițu?

Maria Chițu a recunoscut că a fost dragoste la prima vedere și totul este foarte intens. Este fericită și vrea să trăiască momentul și să vadă ce se va întâmpla în viitor.

Maria Chitu 2

Mă văd cu un băiat în perioada asta, el este o persoană care m-a ajutat foarte mult după ce am ieșit din această competiție. Ieșim și ne petrecem timpul împreună și abia aștept să văd cum va continua relația noastră, a povestit Maria Chițu pentru kanald.ro.

Ce își dorește de la viață razboinica?

Maria Chitu 3

Razboinca visează să-și întrețină familia la București și să nu mai aibă probleme financiare. Astfel, frumoasa blondă își dorește să deschidă o sală de dans, unde sa învețe copiii cum să se deschidă în fața muzicii.

Vreau să mă angajez si vreau să îmi ajut familia financiar și să ne întreținem în București. Ceea ce îmi doresc foarte mult este să îmi deschid o școală de dans, pentru că este singurul lucru care mi-ar aduce zâmbetul pe buze în orice situație, a declarat Maria Chițu potrivit sursei citate mai sus.

Maria Chițu a fost una dintre cele mai bune fete de la Survivor România 2021. Fosta razboinică a fost apreciată și iubită de publicul de acasă pentru modul cum se descurca pe trasee. După ce show-ul s-a terminat, Maria s-a apropiat foarte mult de Andrei Dascălu, lucru care a dus la despărțirea acestuia de Roxana Ghiță.

Cei doi au negat tot timpul că între ei ar fi ceva, ci au recunoscut că sunt foarte buni prieteni. Maria a continuat să țină legătura cu foștii săi coechipieri și a fost implicată alături de Andrei Dascălu, Marius Crăciun și Musty într-un proiect marca Radio Impuls la Marea Neagră.

Relația cu Elena Marin

Maria Chițu a recunoscut că a încercat să ia legătura cu Elena Marin, cu care avea o relație de prietenie strânsă la Survivor România 2021, însă faimoasa nu i-a răspuns la mesaj.

Nu sunt apropiată de nimeni. Dar m-am mai întâlnit cu unii dintre băieți. Cu Adelina nu am mai ținut legătura, Elenei i-am dat mesaj, dar nu știu dacă este numărul ei. Cred că dacă dorea să ținem legătura găsea ea o variantă, a mărturisit Maria Chițu.

Foto: Instagram.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.