De ce a mințit Gheorghe Dincă în cazul Luizei Melencu?

0

Gheorghe Dincă a spus adevărul pentru prima dată de când este anchetat, potrivit familiei Luizei Melencu. Acesta a mărturisit că nu a ucis-o pe Luiza Melencu și cel mai probabil fata a fost răpită și trimisă în străinătate pentru a oferi servicii indecente.

De ce a mințit Gheorghe Dincă în cazul Luizei Melencu?

După mai bine de 2 ani de la declanșarea cazului de la Caracal, Gheorghe Dincă a trimis o scrisoare familiei Luizei Melencu, în care a spus că a fost forțat să spună că el a omorât-o și pe Luiza Melencu.

Am fost obligat să mint în primele declarații date de mine că eu am omorât-o și pe Luiza, deși nu știa nimeni de ea, că fusese la mine acasă, dar Ștefan înscenase totul în mintea lui, pentru că în acea noapte când a venit a adus și o plasă plină de oase arse și le-a băgat în butoi, a scris Dincă în scrisoare, potrivit SpyNews.

Familia fetei a crezut tot timpul că Luiza este vie și consideră că Dincă a spus adevărul în scrisoare. Textul este scris de mână și este la fel ca al lui Dincă, deci scrisoarea nu este o înscenare.

De câteva ori specifică că el nu a ucis-o. Asta e opinia mea. Că Luiza nu este moartă și eu aici îl cred. Pe mine nu mă interesează de Dincă, pe mine mă interesează să spună unde e Luiza. Procurorii să plătească pentru ce s-a întâmplat, a declarat Monica Melencu, mama Luizei, potrivit capital.ro.

Nici bunicul fetei nu crede că Gheorghe Dincă a ucis-o pe Luiza Melencu și consideră că a fost obligat să declare așa.

Dincă nu e criminal, nu a omorât pe nimeni, este un traficant de persoane, face parte dintr-o anumită rețea. În această situație, cineva trebuia să plătească, adică cel mai slab: Dincă. Se știa că era chiar monitorizat.

Dincă nu le-a omorât pe fete, le-a luat și le-a traficat. Avem convingerea că am fost mințiți, am fost trădați, instituțiile statului, în loc să-și facă datoria, au avut interesul să acopere rețea de traficanți de persoane, este de părere şi bunicul Luizei, Stelian Iordache, potrivit sursei citate mai sus.

Gheorghe Dincă este judecat pentru răpirea și uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu și își așteaptă sentința.

Foto: evz.ro și playtech.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri